Euro 2012: Θέλει βελτίωση ο Μπρούνο Άλβες

Ο ποδοσφαιριστής της Πορτογαλίας, Μπρούνο Άλβες υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να εμφανιστεί αρκετά βελτιωμένη για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ακόμα και με ήττα μπορεί να προκριθεί η Πορτογαλία στην επόμενη φάση του Euro 2012 ωστόσο οι Ίβηρες θα προσπαθήσουν τουλάχιστον για την ισοπαλία που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αμυντικός της ομάδας του Πάουλο Μπέντο, Μπρούνο Άλβες μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ολλανδία, υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

«Ο βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ξέρουμε ποια είναι η δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και έχουμε τους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε κάτι τέτοιο», είπε αρχικά ο αμυντικός της Ζενίτ για να συνεχίσει:

«Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις σε τέτοιες καταστάσεις. Περιμένουμε τα πάντα και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ξέρουμε την ικανότητα της αντιπάλου μας, αλλά πιστεύουμε στις δικές μας δυνατότητες», κατέληξε.

Keywords