Εν αναμονή της απόφασης στον Παναιτωλικό

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή που έχει κατατεθεί περιμένουν στον Παναιτωλικό για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους και να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα.

Στο Αγρίνιο δεν προχωρούν τίποτα που να σχετίζεται με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Κι αυτό διότι ευελπιστούν ότι θα δικαιωθούν στην προσφυγή που έχουν καταθέσει με αφορμή το θέμα των αδειοδοτήσεων. «Αν ισχύσουν οι νόμοι έστω και στο ελάχιστο, δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην δικαιωθούμε. Εγινε

ξεκάθαρη καταστρατήγηση των κανονισμών. Αν δεν βγάλουμε άκρη, θα προσφύγουμε στο CAS. Δεν υπάρχει η περίπτωση να μην φτάσουμε την υπόθεση στα άκρα», έλεγε κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ.

Ο σχεδιασμός εξαρτάται βέβαια από την απόφαση και από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι «κυανοκίτρινοι». Το μόνο σίγουρο, ανεξάρτητα από το αν ο Παναιτωλικός θα δίνει μάχη στη Super League ή στη Football League είναι ότι Ρότσα και Αντι θα αποτελέσουν παρελθόν. Το γεγονός ότι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δεν αλλάζει κάτι στην απόφαση που έχει παρθεί από τη διοίκηση.

Πατέρας ο Τσενάμο

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε σήμερα ο Λουίτζι Τσενάμο (δεύτερο κοριτσάκι) και βέβαια έλειπε δικαιολογημένα από την προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα