Έκτος για τη διαδοχή του Γκουαρντιόλα ο Βαλβέρδε

Στην έκτη θέση των προτιμήσεων των φίλων της Μπαρτσελόνα για να διαδεχθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην άκρη του πάγκου, βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία στην Ισπανία για τον τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία των «μπλαουγκράνα» στην περίπτωση που ο Γκουαρντιόλα αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με τον τεχνικό

του Ολυμπιακού, βάσει δημοσιευμάτων, να είναι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με δημοσκόπηση της μαδριλένικης εφημερίδας «Marca», οι φίλοι των Καταλανών μάλλον έχουν αντίθετη άποψη αφού στην κορυφή των προτιμήσεών τους βρίσκεται ο Λουίς Καρέρας της Σαμπατέλ (αγωνίζεται στη Segunda División A) και ο Μαρσέλο Μπιέλσα (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Οι δύο τεχνικοί συγκεντρώνουν από περίπου 28% ο καθένας, με τον πρώτο να έχει στα υπέρ του το γεγονός ότι έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά και το ότι είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, ενώ τρίτος σε προτιμήσεις ακολουθεί ο τεχνικός της Ρόμα, Λουίς Ενρίκε που, ως παίκτης, ήταν από τους πλέον αγαπημένους της εξέδρας.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ, στην πέμπτη ο νυν τεχνικός της Τσέλσι Αντρέ Βίλας-Μπόας και στην έκτη ο Βαλβέρδε.

Την οχτάδα τέλος συμπληρώνουν οι Όσκαρ Γκαρσία και Μάρκο Φαν Μπάστεν, ενώ αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η σχετική ψηφοφορία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα