«Δύσκολο ματς για την Ουντινέζε αυτό με τον ΠΑΟΚ»

Ένας Έλληνας που βρίσκεται στο Ούντινε και αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Ουντινέζε, ο Νίκος Γιαννακόπουλος, μίλησε για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα είναι ισορροπημένα.

Ο 18χρονος Έλληνας τερματοφύλακας και αρχηγός της δεύτερης ομάδας των Ιταλών, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στην Ουντινέζε τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει σοβαρότητα

για αυτά τα παιχνίδια, όπως σε όλα. Η Ουντινέζε έχει κάποιες καθοριστικές απουσίες, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία για πρόκριση».

Σε ερώτηση για το τι περιμένει να δει στο αυριανό (16/02) παιχνίδι, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει για την ισοπαλία. Από την Ουντινέζε λείπουν παίκτες-κλειδιά, όπως ο Ντι Νατάλε που είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης.

Η Ουντινέζε είναι ομάδα που παίζει πολύ από τα πλάγια. Είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και παίζει με ταχύτητα. Μάλιστα, έχει από τις καλύτερες άμυνες στην Ιταλία και μέχρι πριν ένα μήνα, είχε δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ, στο πρωτάθλημα».

Τέλος, για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ουντινέζε».

Keywords
Τυχαία Θέματα