Αποκαλύψεις για Μπέο, κύκλωμα Θεσσαλονίκης και «στημένα»!


Νέα στοιχεία που αφορούν στην εμπλοκή του Αχιλλέα Μπέου στο κύκλωμα τοκογλυφιών και ξέπλυμα χρήματος που δρα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο στήσιμο αγώνα εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Βαλκανίων, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο διευθυντής του γραφείου του «ΕΘΝΟΥΣ» στη συμπρωτεύουσα, Χρήστος Τελίδης.


Ο Τελίδης φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Sentra 103,3», αποκαλύπτοντας

πως ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε μια ληγμένη επιταγή ύψους 220.000 ευρώ στον φερόμενο ως επικεφαλή του κυκλώματος Καραμπέρη, ο οποίος μάλιστα είχε απλώσει τα δίχτυα του και στο στήσιμο αγώνων!

Συγκεκριμένα υπάρχει συνομιλία Έλληνα πληροφοριοδότη, ο οποίος υποστηρίζει πως: «είμαι φίλος με τον προπονητή της «Χ» Εθνικής ομάδας και το ματς θα λήξει με σκορ....», ενώ υπάρχουν και συνομιλίες μεταξύ των αδελφών Καραμπέρη για κερδισμένα δελτία στοιχήματος, καθώς και για άλλες παράνομες δραστηριότητες (αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια έχει διατελέσει και πρόεδρος στον Άρη…).

Ο Τελίδης τέλος αποκάλυψε πως υπάρχει τουλάχιστον μία συνομιλία (τον περασμένο Ιούλιο) του κ. Μελέτη με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στον οποίο έριξαν το επιτόκιο από το 10% στο 6,5%, καθώς ήταν καλοπληρωτής, λόγω της διοργάνωσης συναυλιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα