Απογοήτευση και… σιγουριά από τον Μασεράνο

«Όταν έχεις έξι – επτά ευκαιρίες να σκοράρεις και δεν το κάνεις, είναι δύσκολο να το αποδεχτείς», τόνισε εμφανώς απογοητευμένος ο Χαβιέ Μασεράνο, μετά το ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μίλαν!

Ο Αργεντινός μέσος δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι οι Καταλανοί σπατάλησαν όλες τις φάσεις στις οποίες θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα, μένοντας στο 0-0 με τους «ροσονέρι», ακόμα κι έτσι όμως παρέμεινε αισιόδοξος αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League…

«Τώρα θα πρέπει απλά να κερδίσουμε στο σπίτι μας και έτσι θα περάσουμε

εμείς. Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Θέλαμε πολύ να σκοράρουμε στην Ιταλία, να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μασεράνο.

Παράλληλα, ο 27χρονος μέσος -που έχει μετατραπεί σε… στόπερ στην Μπαρτσελόνα- μίλησε και για την τέταρτη φετινή συνάντηση των δυο ομάδων, αυτή την φορά στο «Καμπ Νου». «Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Προφανώς, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Γνωρίζουμε πόσο έμπειροι είναι, έχουν πολλούς έξυπνους ποδοσφαιριστές οπότε πιστεύω ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Όμως έχουμε κι εμείς παίκτες στην επίθεση που μπορούν να μας δώσουν τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα