Ανοικτός για επιστροφή στο Κλίβλαντ ο Λεμπρόν!

Στο Κλίβλαντ βρέθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς για το αυριανό (ξημερώματα 18/02) παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και συζήτησε το ενδεχόμενο... επιστροφής του.

Μπορεί ο «βασιλιάς» να αποτελεί... κινητό στόχο σε πόλη του Οχάιο, καθώς έχει αποσπάσει το.. μίσος όλων, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να αποκλείσει την επιστροφή του στους «καβς». Σχεδόν δύο χρόνια μετά την μετακίνησή του στους Χιτ σαν free agent, ο Λεμπρόν...

αναπολεί το Κλίβλαντ.

Άλλωστε βρέθηκε στον χώρο, όπου βελτίωσε (σ.σ. ίσως τελειοποίησε) το παιχνίδι του για επτά ολόκληρα χρόνια. Ρωτήθηκε, λοιπόν, αν θα επέστρεφε στους Καβαλίερς και... απάντησε:

«Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως θα ήταν πολύ καλό. Θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ πάλι για αυτούς τους οπαδούς. Πέρασα αρκετές καλές στιγμές μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον και ελπίζω πως θα παραμείνω υγιής. Είμαι εδώ σαν παίκτης των Μαϊάμι Χιτ και είμαι χαρούμενος, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το συγκεκριμένο σενάριο. Αν αποφασίσω να επιστρέψω, ελπίζω πως οι φίλαθλοι θα με δεχθούν».

Τα Μέσα του Κλίβλαντ ανέφεραν τα παραπάνω στον Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος δήλωσε:

«Όλα είναι δυνατά. Ελπίζω να έχω αποσυρθεί τότε».

Μπορεί ο Τζέιμς να άφησε ανοικτό παράθυρο, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν είναι πλέον ιδιαίτερα αρεστός στην πόλη. Για την ώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Χιτ, αλλά όπως τόνισε ο «φλας», όλα γίνονται στον «μαγικό» κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα