«Αγχωτική» νίκη για τον Άρη

20:41 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Άρης κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 26΄μετά την κάθετη μπαλιά της Κωνσταντίνου στη Λαγουμτζή η οποία έπειτα από το τετ α τετ που είχε με την Πελετίδου έκανε το 1-0. Στο 44’ η Καρκαντινού με πλασέ από την μικρή περιοχή σκόραρε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα του Άρη.

Στην

επανάληψη, οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πιέζοντας συνεχώς τον Άρη έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψουν το σκορ. Ωστόσο, στο 85’ η Κακαμπούκη κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω της καθυστερημένης άφιξης της φιλοξενούμενης ομάδας στη συμπρωτεύουσα.

ΑΡΗΣ: Κανδιανού, Λαγουμτζή, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Τερζοπούλου, Κολλιγά, Κωνσταντίνου, Τσιλιφίκα, Καρκαντινού, Μήτκου, Κηπουρού.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Πελετίδου, Τζάνη, Ντούσκα, Δούκα, Παπακώστα (52’ Λάμπρου), Καλλιστή (83’ Μπαρούτση), Γαργαρέτα, Κοσόβα (68’ Μακρή), Κακαμπούκη, Κατσαΐτη, Μπαροτσάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα