Euro 2012: Μάχη «γιγάντων» στο «Αρένα Λβιβ»

07:52 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι για το Euro 2012 στην έναρξη του 2ου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι στόχοι τους μεγάλοι. Γερμανία και Πορτογαλία απέχουν τα τελευταία χρόνια από τους τίτλους και θέλουν να φτάσουν κάποια στιγμή μέχρι τέλους και να σηκώσουν ένα βαρύτιμο τρόπαιο. Τα «πάντσερ» θεωρούνται από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, με τους Ίβηρες να είναι ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ.

Η πρώτη «μάχη» διεξάγεται μεταξύ τους στο «Αρένα Λβιβ» της

Ουκρανίας με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα αστέρια των δύο ομάδων. Η «νασιοναλμανσάφτ» με ένα νεανικό σύνολο θέλει να δείξει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της.

Η Πορτογαλία με κύριο εκφραστή των προσπαθειών της τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα κυνηγήσει τη μεγάλη έκπληξη. Για να το αποδείξει αυτό θα πρέπει να επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση για να γίνει το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες του πρώτου ομίλου όπου ανήκει και η Ελλάδα.

Ο Γιόακιμ Λεβ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μία πλήρη αποστολή για την αναμέτρηση καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Κανονικά στη διάθεσή του θα έχει τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ενώ και ο Περ Μερτεσάκερ δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση.

Από την πλευρά του. ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε πως ο Νάνι είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα μετά τον τραυματισμό του απέναντι στην Τουρκία, με τις πιθανότητες όμως να είναι με το μέρος του.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Γερμανία – Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα