Euro 2012: Λεβ: «Μας επηρεάζει ο τελικός του Champions League»

Ο μοναδικός Γερμανός που δεν χάρηκε με την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League είναι ο Γιόακιμ Λεβ, καθώς αρκετοί παίκτες θα είναι κουρασμένοι.

Μεγάλη ήταν η πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Γιόακιμ Λεβ, δεν χάρηκε ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη

παρά του ότι είναι Γερμανός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, τόνισε πως η συμμετοχή των Βαυαρών στον τελικό, θα επηρεάσει την προετοιμασία των «πάντσερ» για τα τελικά του EURO. «Αν έρθουν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμοι για την προετοιμασία. Θα χρειαστούν κάποιες μέρες ξεκούρασης και θα αποφασίσουμε πότε θα ξεκινήσουν να προπονούνται μαζί μας. Θα ήταν ιδανικό να είχανε ένα μήνα ξεκούρασης μπροστά τους, αλλά πρέπει να δεχτούμε αυτή την κατάσταση».

Να σημειωθεί ότι στα τελικά του EURO, οι Φίλιπ Λαμ, Μπάστιαμ Σβαϊνστάιγκερ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Μάνουελ Νόιερ, Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, Τόμας Μέλερ και Τόνι Κρόος είναι οι υποψήφιοι από την ομάδα του Γιούπ Χάινκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα