Ζώδια και Αστέρια: Τι είναι αυτό που θέλει η Λιονταρίνα, Ζέτα Μακρυπούλια, να μάθει ο κόσμος;

Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια λαμπερή Λέων που με τον Ήλιο της (προσωπικότητα, σύντροφος) σε τετράγωνο με τον Ουρανό της (ντόρος, δημοσιότητα) η προσωπική της ζωή συχνά – πυκνά έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ. Βέβαια, λόγω του ότι ο Ουρανός της (ξαφνικό ενδιαφέρον, σάλος) είναι στον Σκορπιό (μυστικότητα, ερωτηματικά) ενίοτε υπάρχει και ένα πέπλο

μυστηρίου γύρω από αυτή.

Η ίδια μιλώντας αυτές τις ημέρες στο κυπριακό περιοδικό Omikron με τον διελαύνοντα Ουρανό (αποκάλυψη, ξεκαθάρισμα) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (ψέματα παραμύθια, ασαφή καταστάσεις) θέλησε να κάνει γνωστό, για να το ξέρει ο κόσμος, ένα μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα η ξανθιά ηθοποιός και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έφτασε κοντά στο γάμο και είναι κάτι που έχει παρερμηνευτεί από τα ΜΜΕ.
«Έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνοµά µου και από το αν θα παντρευτώ που είναι καιρός να µάθει και ο κόσµος πως είναι ένα φοβερό ψέµα όλο αυτό το παραµύθι. Είναι δηµιούργηµα κάποιων που έχει φουντώσει και διατηρηθεί πολλά χρόνια. Σου λέω, λοιπόν, πως σε καµία σχέση µου δεν έχω καθίσει ποτέ να µιλήσω σοβαρά για γάµο!» και διασαφήνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει γάμος, αν δεν προκύψει ένα παιδί. «Όταν ζεις µαζί µε έναν άνθρωπο, δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να τον παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά. Αν έχεις παιδιά µπορώ να το κατανοήσω. Αλλά αν δεν έχεις, δεν µπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτείς».

Με την Αφροδίτη (αισθηματικά) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (παρερμηνείες, θολές καταστάσεις) στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ζέτα Μακρυπούλια, θέματα που αφορούν την αισθηματική της ζωή, όπως επιβεβαιώνει και η παραπάνω δήλωσή της, πολλές φορές αλλιώς θα δείχνουν και αλλιώς θα είναι.

Ζέτα Μακρυπούλια είναι γεννημένη στις 31 Ιουλίου 1978

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα