Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 8/5

Πώς θα είναι σήμερα η μέρα σας;

Δείτε τώρα τις ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Νοιώθετε την δύναμή σας να ξαναγυρίζει. Το άνοιγμα και η απελευθέρωση από ένα προσωπικό σας θέμα θα σας ξεμπλοκάρει και θα ενθαρρυνθείτε υπερβολικά. Ο πήχης στην καριέρα σας είναι πολύ ψηλά γιατί οι απαιτήσεις των γύρω σας σάς πιέζουν να ανταποκριθείτε σε ρυθμούς πιο έντονους από ό, τι έχετε συνηθίσει. Από το εξωτερικό θα πάρετε μια βοήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά

σας κάπως βελτιώνονται. Αλλά εσείς πρέπει να μην κάνετε ανοίγματα με συνεργάτες που σας τάζουν πολλά πράγματα, κυρίως με Τοξότη. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σας. Προσέξτε το βάρος σας και κυρίως αποφύγετε τα πολλά γλυκά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνεστε ευέλικτοι και κατά κάποιο τρόπο αντιλαμβάνεστε την αξία της συνεργασίας. Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει στα ανοίγματά σας. Η Αφροδίτη που συνεχίζει να σας πριμοδοτεί με δώρα θα σας βγάλει έξω από τα κλειστά όριά σας. Η αγάπη του εαυτού σας είναι το πρώτο της δώρο. Εκμεταλλευτείτε το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργεια σας είναι κατά κάποιο τρόπο καθηλωμένη. Μόνο αν πάρετε απόφαση να ζήσετε με την αλήθεια σας και τα πείτε έξω από τα δόντια, δυναμώνοντας το μέσα σας, θα τα καταφέρετε. Η ωριμότητα που απαιτείτε από μια σχέση σας και κυρίως από έναν Ζυγό σας κάνει πιο σοφούς αλλά και λίγο θλιμμένους.

ΛΕΩΝ

Βιώνετε μια επιτυχημένη φάση και κυρίως στον ερωτικό σας τομέα αλλά και στον επαγγελματικό ο οποίος εμπεριέχει μέσα του και ένα κομμάτι ρίσκο. Ο Τοξότης σας στηρίζει παντού. Η συμμετοχή σας με μέτρο σε τζόκερ, λαχείο ή οτιδήποτε άλλο φέρνει κέρδος μπορεί να σας ευνοήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια υπόθεση από το εξωτερικό, ένα θέμα σπουδών ή νομικό θα σας ευνοήσει ξαφνικά. Μην βάλετε την τετράγωνη λογική σας και κλείσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Αφεθείτε και λίγο στο όνειρο. Δεν είναι όλα κλεισμένα σε κουτάκια. Μην μεταχειρίζεστε επιπόλαια την προσωπική σας σχέση και βρεθείτε σε δυσκολία.

ΖΥΓΟΣ

Ανταμείβεστε από μια σχέση και κυρίως, αν σχετίζεστε με ένα άτομο που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Μέσω μιας συνεργασίας θα πάρετε βοήθεια, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις. Ένα ταξίδι ή μια γνώση σας ευνοεί. Η τέχνη είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται να το ξαναλειτουργήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας ευνοούν αλλά χρειάζεται να μην κάνετε κάποιες υπερβολές και κυρίως για έξοδα καλλωπισμού γιατί μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Η γνωριμία σας με ένα Δίδυμο σας έχει αναστατώσει αλλά δυσκολεύεστε να τον χειριστείτε. Η απόφαση για μια συνεργασία κυρίως με έναν Ταύρο θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύναμή σας επιστρέφει και αυτό σας δείχνει για το ποιοι ακριβώς ε

Keywords
Τυχαία Θέματα