Αστρολογικά μυστικά ομορφιάς

Το ξέρατε ότι η ομορφιά και η εκλυστικότητά μας αποτυπώνεται στον αστρολογικό μας χάρτη;

Ας μιλήσουμε για την ομορφιά! Είναι άραγε κάποιοι παράγοντες στον χάρτη μας, που αποφασίζουν για την προσωπική ελκυστικότητα μας; Για να δούμε!

Σύμφωνα με τους περισσότερους αστρολόγους η φυσική εμφάνιση επηρεάζεται κυρίως από τον Ωροσκόπο ή /και τους πλανήτες που κάνουν όψεις με αυτόν και σε μικρότερο βαθμό από την θέση της Σελήνης (ειδικά για τις γυναίκες) και τον Ήλιο μας.

Ο Ωροσκόπος είναι

το ζώδιο που ανατέλλει στον ορίζοντα, κατά την ακριβή ώρα της γέννησής μας, γι 'αυτό θα επηρεάσει σωματικά την πιο αξιοσημείωτη έκφραση-την εμφάνισή μας και πώς εμείς οι ίδιοι παρουσιαζόμαστε στον κόσμο.

Η πιο κοινή ένδειξη όσον αφορά την ελκυστικότητα είναι ο πλανήτης Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς. Έτσι το πρώτο πράγμα που εξετάζουμε στον γενέθλιο χάρτη, είναι μια ισχυρή Αφροδίτη, συνήθως όταν βρίσκεται σε όψη με τον Ωροσκόπο, αλλά έχω παρατηρήσει πολλές περιπτώσεις, όταν βρίσκεται επίσης κοντά σε μοίρες με οποιαδήποτε από τις τέσσερις γωνίες MC, IC, DS.

Μπορούμε επίσης, να συμπεριλάβουμε σε αυτό, τους ανθρώπους που έχουν Αφροδίτη κοντά στον Ήλιο ή την Σελήνη (Ο Ήλιος και η Σελήνη έχουν επίδραση στον προσωπικό μαγνητισμό).

Είναι πολύ παρόμοιο με το να έχουμε Ωροσκόπο Ζυγό. Οι περισσότεροι άνθρωποι με Ζυγό Ωροσκόπο είναι αρκετά ελκυστικοί. Ή οι άνθρωποι που έχουν κάποιον πλανήτη στο Ζυγό - όπως τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου, την Σελήνη, την Αφροδίτη ή τον Ήλιο.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να είναι χαρισματικοί, με καλλίγραμμα χείλη και μύτη, μερικές φορές χαριτωμένα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς ή οβάλ.

Η άλλη συνήθως ένδειξη ομορφιάς, σύμφωνα με τους αρχαίους αστρολόγους είναι ο Ωροσκόπος Τοξότης, επειδή κυβερνάται από τον Δία, γνωστό ως τον μεγαλύτερο ευεργέτη. Χαρίζει συνήθως φιλικότητα στο πρόσωπο, ενώ έχουν συχνά όμορφα, καθαρά, σπινθηροβόλα μάτια, πάνω σε μια ισχυρή, αθλητική κατασκευή σώματος.

Φυσικά, κάθε ζώδιο έχει τη δική του ομορφιά, αλλά ο στόχος αυτού του άρθρου είναι να επισημάνει αυτά που παράγουν την πιο φανερή ελκυστικότητα.

Ο Υδροχόος μπορεί να δώσει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά με λίγο πιο πνευματικό τρόπο, ή την ομορφιά που είναι κάπως αντισυμβατική.

Ο Αιγόκερως δίνει την βασίλισσα του πάγου που φαίνεται απόμακρη, ανυπέρβλητη, αλλά παράλληλα πολύ αριστοκρατική.

Οι Ιχθύες έχουν ατού τους, τα μάτια. Απλά σκεφτείτε το ονειροπόλο βλέμμα στον George Clooney ή τον Antonio Banderas.

Και φυσικά ο Ταύρος Ωροσκοπος, το άλλο ζώδιο που κυβερνιέται από τη βασίλισσα της ομορφιάς, Αφροδίτη. Αλλά εδώ θα έχουν πιο γήινο, αισθησιακό βλέμμα.

Δείτε την ομορφιά σας (δωρεάν ανάλυση αστρολογικού χάρτη)

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα