Κ. Λεφάκης: Έντονη η επίδραση της Νέας Σελήνης

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει σε κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη του Ιουνίου, που πραγματοποιείται στις 8/6, στο ζώδιο των Διδύμων.

Νέα Σελήνη: 8 Ιουνίου 2013, 06:41 μ.μ.

Πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων.

Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Ουρανός με εξάγωνο, ο Κρόνος με δυσαρμονική όψη, και ο Ερμής με όψη δωδεκάγωνου.

Αφορά το σταυρό

των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και η επίδραση της είναι έντονη και ανασυγκροτική. Είναι σκόπιμο να μην ληφθούν βιαστικές αποφάσεις αν δεν υπολογιστούν συνέπειες, ενώ ενέργειες και δραστηριότητες πρέπει να προγραμματιστούν μεθοδικά και σπασμωδικά.

Ευνοούνται οι αλλαγές στα προγράμματα, οι μεταναστεύσεις, οι μετακινήσεις και η αξιοποίηση νέων γνωριμιών ή εφαρμογής καινούργιων σχεδίων για το γενικότερο συμφέρον.

Σε διεθνές επίπεδο, έχουμε την ευκαιρία μιας καλύτερης συνεννόησης μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και μια έστω νέα σειρά λύσεων στα συσσωρευμένα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Τυχόν συζητήσεις και συμφωνίες θα πρέπει να γίνουν σωστά για να μην αποδειχτούν αργότερα ανεπιτυχείς. Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στους διπλωματικούς κύκλους και αισθητή θα είναι η αλλαγή της στάσης κάποιων μεγάλων κέντρων εξουσίας απέναντι σε χώρες που συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική ή πολιτική κατάσταση.

Στην Ελλάδα το κλίμα εξακολουθεί να είναι ευμετάβλητο και ανήσυχο. Καινούργια προβλήματα προβλέπεται να παρουσιάσει ο τουρισμός και το εμπόριο, ενώ την κοινή γνώμη θα απασχολήσει η παιδεία, το κόστος διαβίωσης και το κυκλοφοριακό.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Keywords
Τυχαία Θέματα