Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η μέρα χαρακτηρίζεται από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που φέρνει απίθανες εκπλήξεις, συγκινήσεις και -στην πλειοψηφία τους- ευτυχείς ανατροπές. Μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από τα βέλη του έρωτα σε... μόλις 30 δευτερόλεπτα ή να κάνετε μια γνωριμία από αυτές που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Το απρόβλεπτο, το διαφορετικό και το ξεχωριστό θα σας θέλξει είτε πρόκειται για τέχνη, σχέση ή στυλ. Συγχρόνως, η Σελήνη λαμπερή και χαρούμενη σας καλεί να δείτε το καλό και με θετική

διάθεση να αδράξετε τη μέρα σας.

ΚΡΙΟΣ

«Εξαιρέσεις»

Σήμερα, γίνεστε ήρωες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και πολλοί είναι αυτοί που θα σας θαυμάσουν αλλά και θα σας ζηλέψουν. Παράλληλα, ρομαντικές ιστορίες και ερωτικά τετ-α-τετ ξεδιπλώνουν το ταμπεραμέντο σας σε μια περίοδο που ήδη είστε απίστευτα θερμοί. Επαγγελματικά ζητήματα τα αξιολογείτε με βάση το συμφέρον και την επίδραση που μπορούν να έχουν στην καθημερινή σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1982 θα δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣ

«Βρίσκετε μια αγκαλιά στοργής»

Η οικογένεια είναι δίπλα σας με όποιο τρόπο μπορεί και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία. Παράλληλα, κάποια ξεκινήματα παρουσιάζουν θετικές προοπτικές ενώ επαφές με γυναικεία άτομα θα γίνουν πιο οικείες, αφού στο πρόσωπό τους θα βρείτε την κατανόηση που ψάχνετε. Τάσεις εκδίκησης γεννιούνται από αισθήματα αδικίας όμως η καλύτερη εκδίκηση είναι η ευτυχία σας για αυτό γυρίστε την πυξίδα σας προς αυτή. Οι γεννημένοι του 1987 θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις για τα παιδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ζουζουνιές και χαριτωμενιές»

Σήμερα, έχετε τρελό κέφι και ζωντάνια και μεταδίδετε τρομερή ενέργεια και χαρά στους άλλους. Ερωτικά πειράγματα και υπονοούμενα μπορεί να ξεκινήσουν για πλάκα και εν τέλει να αποτελέσουν αφορμή για ένα ξαφνικό έρωτα. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι και άλλοι θα έχετε εύνοια σε ζητήματα που σχετίζονται με διαδρομές και διευθετήσεις. Οι γεννημένοι του 1958 θα δώσετε μεγάλη βαρύτητα στη διατροφή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το πορτοφόλι σας γίνεται το σκήπτρο σας»

Τα χρήματα σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε και αυτό σας αρέσει τα μάλλα, αφού νιώθετε να εισπράττετε θαυμασμό. Ίσως δεχτείτε τις συμβουλές κάποιων όσον αφορά στην εξωτερική σας εμφάνιση ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ένα όμορφο δώρο. Ερωτικά, αν και κρύβετε τις φιλοδοξίες σας, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το πάθος σας. Οι γεννημένοι του 1987, μη δίνετε λογαριασμό για το τι κάνετε μέσα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

«Εντυπωσιακοί και φανταχτεροί»

Έχετε τον τρόπο να στρέφετε τα βλέμματα πάνω σας και να το απολαμβάνετε. Ένα απρόσμενο φλερτ θα σας συνεπάρει και θα παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια αισθηματική ιστορία. Προβλήματα που σχετίζονται με το χώρο σας αποτελούν μια πρόκληση μέσα από την οποία ανακαλύπτετε τόσο τις δυνάμεις σας όσο και τις δυνατότητές σας. Οι γεννημένοι του 1962 θα ζητήσετε κάποια οικονομική

Keywords
Τυχαία Θέματα