Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλό μήνα!

Μπήκε ο Μάης ο καλομηνάς, ο λούλουδος, ο πράσινος και ο φουσκοδέντρης. Σήμερα όμως δεν είναι αργία είναι απεργία! Ή μήπως με την μετάθεση του εορτασμού της την 7η Απριλίου σήμερα είναι αργία και όχι απεργία; Έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Όπως και να έχει δεν παύει να είναι πρωτομαγιά και καλώς να φτιάξετε γιορτινό στεφάνι και να τιμήσετε την 1η Μαΐου

του 1886 στο Σικάγο και το 1893 στην Ελλάδα. Την τελευταία συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο πάνω από 2000 σοσιαλιστές και εργαζόμενοι με αιτήματα την Κυριακή τα καταστήματα να είναι κλειστά, να εργάζονται 8 ώρες και να απονέμονται συντάξεις στους έχοντες εργατικό ατύχημα, εφόσον κρίνονται ανίκανοι για εργασία. Εν έτη 2013 ο αγώνας ξεκινά από την αρχή!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Κρόνος=Ερμής/ΒόρειοςΔεσμός=Κρόνος/Ωροσκόπος=Άρης/Ώροσκόπος=Ποσειδώνας/Πλούτωνας=Αφροδίτη/Βουλκάνους=Σελήνη/ΚρόνοςΥποθετικός

Κηδεία. Χωρισμός. Ασθένεια. Θάνατος. Παραίτηση. Απόλυση. Εργασιακή πίεση. Στρατολόγηση. Συγκέντρωση. Διαδήλωση. Αλληλογραφία. Έριδες. Ανεξέλεγκτη ορμή. Κακοποίηση. Ανεξάρτητη Αρχή με κύρος.

Συμβουλή

Μέρα χαράς και γιορτής είναι Πρωτομαγιά που, αν και χωρίς θρησκευτικό περιεχόμενο, έχει διασωθεί ως τις μέρες μας. Βασικές εκδηλώσεις αυτής της γιορτής είναι η έξοδος των ανθρώπων στην ύπαιθρο να μαζεύουν λουλούδια και να πλέκουν στεφάνι για να το κρεμάσουν στη θύρα ή εμφανές μέρος του σπιτιού. Σήμερα δεδομένου ότι συμπίπτει με την Μ.Τετάρτη χοροί και τραγούδια δεν ταιριάζουν, αφού έρχεται σε αντίθεση με τη θρησκευτική εθιμοτυπία. Επιπλέον, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά αλλά η συγκοινωνία σε πολλές περιπτώσεις θα παρουσιάζει προβλήματα. Ό, τι κι αν κάνετε η μέρα απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, αυτοκυριαρχία και συνάμα το θεμέλιο λίθο κάθε αρετής, αυτοσεβασμό.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ζωή δεν είναι να έχεις και να αποκτάς αλλά να είσαι και να γίνεσαι.» Matthew Arnold

Το τραγούδι της ημέρας: Παράξενη Πρωτομαγιά – Δ. Γαλάνη/Μ. Μητσιάς

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα