Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/3

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Σκληρό αγώνα δίνει η κυβέρνηση με την Τρόικα και είναι αποφασισμένη να μείνει αμετακίνητη στις θέσεις της και να προασπίσει τα δικαιώματα του έλληνα πολίτη. Όλα αυτά τα ακούμε (δεν τα βλέπουμε!) κάθε φορά που οι απεσταλμένοι του Δ.Ν.Τ έρχονται από τη γειτονιά μας και ελέγχουν τα «παιδιά» που έχουν αφήσει στο πόστο τους. «Πουλήστε μπιρ παρά και μάλιστα στα γρήγορα. Αρκετά με το πως θα το ξεφουρνίσετε, πως θα αντιδράσει

ο λαός και μήπως φύγετε νύχτα από τη βουλή. Δεν μας ενδιαφέρει. Ή το κάνετε εσείς ή φέρνουμε παιδιά απ' έξω.» Έτσι έχουν τα πράγματα στον σκληρό αγώνα με την Τρόικα και ο ίδιος ο Α. Σαμαράς πήρε τηλέφωνο ένα άφοβο και θαρραλέο παλληκάρι που δέχτηκε με χαρά την προεδρική καρέκλα του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο βγάζω στο σφυρί τη δημόσια περιουσία). Κάποιοι ανησύχησαν μήπως δεν έχει υπόψη του ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ηλεκτρική καρέκλα αλλά ο ίδιος δήλωσε «δεν είμαι και χθεσινός». Εεε... έχει όπως περιχαρώς δηλώνει 40 χρόνια στο κουρμπέτι της πολιτικής.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ζευς=Ωροσκόπος/Αφροδίτη=Δίας/Ουρανός=Πλούτωνας/Μεσουράνημα

Πυρετός. Πυρκαγιά. Άτομα που διατίθενται να πάρουν το παιχνίδι επάνω τους. Τυχερά γεγονότα. Κυνηγώντας την επιτυχία. Ενασχόληση με τη διατήρηση ή τη βελτίωση της εμφάνισης ή της φυσικής κατάστασης.

Συμβουλή

Στον Άρη στον Κριό δεν αρέσει το «καθισιό» θέλει ένταση, θέλει δράση, θέλει κίνηση. Ως εκ τούτου πολλοί θα σηκωθείτε από το κρεβάτι με διάθεση να τρέξτε ένα γύρο, γύρω από το τετράγωνο, να κυνηγήσετε μια ευκαιρία, να δώσετε μάχη για το ποιος ήταν πρώτος στη σειρά και να σκιστείτε να περιποιηθείτε το νέο αμόρε τώρα που είστε στα πρώτα μέλια. Και αν είστε από αυτούς που λένε «δεν ξέρω, άστο για άλλη φορά», με τον Άρη στον Κριό δεν θα τη βγάλετε καθαρή. Είτε θα ξεσηκωθείτε όμορφα και ωραία είτε θα σας ανάψει φωτιές και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν δεν κινείσαι ποτέ, μην περιμένεις να 'ρθει κανείς να σε σπρώξει.» Malcolm Forbes

Το τραγούδι της ημέρας: Νατάσα Θεοδωρίδου – Ένα σπίτι καίγεται

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα