Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 29/10 έως 2/11;

ΚΡΙΟΣ

Θα μπείτε σε καλύτερη φάση, αφού θα έχετε την διάθεση να συνεργαστείτε αλλά και να ακούσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις ανάγκες των άλλων και κυρίως του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν και από αυτό θα αλλάξει και η διάθεσή σας απέναντι στην σχέση σας. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε να συζήσετε ή να μπείτε σε φάση γάμου. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί το βαθύ σας ιδανικό είναι να βρείτε το άλλο σας μισό και να ζήσετε μαζί. Αυτό σας απομακρύνει από τη μοναχικότητα που έχετε και σας κάνει πιο κοινωνικούς και φιλικούς. Καλές ημέρες για μεγαλύτερη επικοινωνία και ιδιαίτερη επαφή θα είναι 1η και 2/11.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε μια ιδιαίτερη εβδομάδα. Από την μια, η Πανσέληνος που γίνεται στις 29/10 που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα σας βγάλει κάποια προβλήματα στην επιφάνεια από το παρελθόν, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό αλλά από την άλλη, θα αρχίσετε να ηρεμείτε, αν βάλετε συνειδητά το χεράκι σας και συνδυάσετε τη σχέση σας με κάποιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ταλέντα που έχετε και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ανάλαφροι και επικοινωνιακοί. Ο Ζυγός και ο Τοξότης θα συνεχίσουν να σας επηρεάζουν θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα καλή αυτή η εβδομάδα, αφού θα γίνουν πολλές επιδιορθώσεις στις χαλασμένες σχέσεις σας και η διάθεσή σας θα αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Αν σχετίζεστε με Τοξότη, από τον οποίον νιώθετε πίεση τώρα, θα ελαττωθεί και εσείς θα είστε πιο ελεύθεροι να δράσετε και να κάνετε τα δικά σας για να είστε καλά. Γενικά, ανοίγει η επικοινωνία σας με ένα ιδιαίτερο τρόπο και αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Πολύ καλές ημέρες για να κερδίσετε πράγματα και να έχετε μια καλύτερη έκβαση, κυρίως αν είχατε θέματα με έναν Κριό ή Σκορπιό, θα είναι η 1η και η 2/11.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά, τα πνεύματα ηρεμούν και εσείς βρίσκετε τον εαυτό σας να θέλει να κάνει κάποιους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που μπορεί να φαίνονται προς στιγμή στα μάτια σας υπερβολικές αλλά μερικές φορές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε μέσα στην σχέση σας ή ακόμα και να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Είστε πάντως πολύ επιφορτισμένοι με πρακτικά θέματα και επειδή θέλετε να ηρεμήσετε, καλό είναι να φτιάξετε περισσότερο τον χώρο σας για να μπορείτε να περνάτε άνετα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Τοξότης μέσα στον χώρο της δουλειάς σας επιδιώκει με κάθε τρόπο την παρέα σας. Καλή ημέρα για σας θα είναι η 30/10.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει μια αναστάτωση και, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι σας φεύγουν κάποια πράγματα μέσα από τα χέρια σας. Καλό είναι να μην σας πιάσει κρίση ζήλειας και θυμού. Από την άλλη, έχετε ευκαιρίες επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο που είναι κάπως μακριά σας. Μέσα σας αναζητάτε το ιδανικό και ίσως καταφέρετε μέσω επικοινωνίας να βγάλετε από τον άλλον αυτά που θέλετε να ακούσετε. Η αισιοδοξία

Keywords
Τυχαία Θέματα