Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 28 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου;


ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε σίγουροι για τις αποφάσεις σας για αυτό δεν βάζετε εμπόδια αλλά ούτε κάνε πισωγυρίσματα. Χρειάζεται να δικαιωθείτε και να νιώσετε καλά για αυτό δεν αφήνετε και πολλά περιθώρια. Σίγουρα είσαστε ευαίσθητοι και δεν το δείχνετε γιατί θέλετε ο άλλος να σας καταλάβει από μόνος του. Πρακτικά θέματα μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείτε και να προσφέρετε ανιδιοτελώς στο δικό σας πρόσωπο. Ένας Παρθένος η Ιχθύς από τον χώρο της δουλειάς σας θα ανοιχτεί περισσότερο από ότι παλιά. Συνεχίζει να υπάρχει στην ζωή σας ένα πρόσωπο που μπορεί να σας δένει μια φιλία και ένας σεβασμός γιατί μπορεί να είναι μεγαλύτερο η να είναι για σας πολύ σημαντικό κυρίως Σκορπιός η Αιγόκερως.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίνετε εκεί που χρειάζεται την προσοχή σας και δεν αναλώνεστε με ρομαντισμούς και πάθη. Έτσι νιώθετε καλύτερα και ποιο απελευθερωμένοι από πράγματα και κασταστάσεις που μπορεί να σας εγκλωβίζουν. Επειδή έχετε την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια και προσπαθείτε να κρατήσετε τους τύπους και τα προσχήματα χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε αντιδράσεις που σας βγάζουν έξω από τα ρούχα σας. Κυρίως αν έχετε διαφορετικότητα σε ιδεολογία και σε ιδέες και δεν συμφωνείτε σε θέματα αξιών. Ίσως η φιλική συμπεριφορά του συντρόφου σας να σας εκνευρίζει. Από την Τρίτη και μετά θα ισορροπήσουν περισσότερο τα πράγματα και οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία με έναν Παρθένο η Αιγόκερω και γενικά να περάσετε καλά και να διεκδικήσετε δύσκολους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που είστε συγκρατημένοι για κάποιους κοινωνικούς λόγους έχετε αρχίσει και νιώθετε περισσότερο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτόν σας. Ένα νεώτερο άτομο μπορεί να σας εμπιστευτεί τα συναισθήματά του η ένας Υδροχόος που από φίλος τελικά να δεχτεί να είστε μαζί γιατί η συμπεριφορά του ήταν κάπως ασυμβίβαστη με αυτό που έδειχνε και αυτά που έκανε. Να είστε πιο προσεκτικοί από την Τρίτη και μετά γιατί μπορεί να δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις και εντάσεις πάνω σε θέματα δουλειάς η πρακτικά προβλήματα. Προσπαθήστε να ακούσετε αυτά που θέλει να σας πει ο άλλος γιατί μερικές φορές είσαστε απόμακροι η φευγάτοι. Ο Αιγόκερως σας ακολουθεί αλλά δεν είναι εύκολο να έχετε κοινή πορεία γιατί είναι υπερβολικά άτομα του καθήκοντος και αυτό σας κουράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε περίεργα γιατί από την μια προσπαθείτε να συμβιβαστείτε με την διάθεση της ελευθερίας που σας έχει κατακλύσει και από την άλλη η υποστήριξη που θα έχετε θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια και δεν ξέρετε πως θα φερθείτε. Κυρίως με Καρκίνο, Ζυγό, η Υδροχόο. Αν αφεθείτε πιο ελεύθερα θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια εύνοια η οποία θα σας βγάλει από ένα προσωπικό αδιέξοδο και μπορεί να πάρετε απόφαση ακόμα να επισημοποιήσετε την σχέση σας η και να πάρετε μελλοντική απόφαση γάμου. Από την Τρίτη και μετά θα περάσετε πολύ καλά και θα έχετε πιο ερωτική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ

Είσαστε γενικά επιφορτισμένοι με το να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο. Προσπαθώντας να το καταλάβετε χρειάζεται να είσαστε πιο κοντά αλλά και να αποδεχτείτε με αγάπη αυτά που δεν σας αρέσουν στον σύντροφό σας. Επειδή θα έχετε διάθεση να δώσετε πολλά πράγματα μπορεί να προσφέρετε σε πρακτικό επίπεδο και να είστε πολύ ταπεινοί σε σχέση με τις απαιτήσεις σας. Γενικά περνάτε μια φάση κάθαρσης η οποία θα σας βάλει σε καλύτερο δρόμο αρκεί να σταματήσετε να περιμένετε και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε. Ο Ιχθύς θα κάνει στροφή θετική από την Τρίτη και μετά και θα αναγνωρίσει προσπάθειες του παρελθόντος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά θέλετε να είστε ελεύθεροι και άνετοι και ίσως να έχετε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά σας. Μπορεί να έχετε βαρεθεί αυτή την περίοδο να είστε τα καλά παιδιά και να θέλετε να κάνετε πράγματα για σας που θα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά. Ο Υδροχόος μπορεί να σας συγκινήσει γιατί θα σας δώσει το διαφορετικό μήνυμα. Από την Τρίτη και μετά κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πάρετε πολλά καλά πράγματα και ίσως και από έναν Αιγόκερω που τον είχατε απομακρύνει από την ζωή σας. Ο Κριός είναι ένα ιδιαίτερο άτομο που πάντα έχει έναν τρόπο να σας συγκινεί

.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.



ΖΥΓΟΣ

Συνεχίζετε να κρατάτε τους τύπους και να είστε σε μερικά άτομα απόμακροι. Μπορεί μέσα σας να μην θέλετε να κάνετε τα χατίρια της καρδιάς σας αλλά μόνο να είστε τυπικοί και σωστοί απέναντι σε μια σχέση που έχει υποχρέωση. Από την άλλη κάνετε βήματα φιλικά και θέλετε να πλησιάσετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο που θα γίνει πρώτα όμως φίλος σας και μετά το οτιδήποτε. Κινήστε άνετα πάντως και έχετε επικοινωνιακό χάρισμα. Όσοι σχετίζεστε με Καρκίνο η Αιγόκερω είναι σχέσεις ιδιαίτερες και δύσκολες αφού θα πρέπει συνέχεια να έχετε τον πήχη ψηλά και μερικές φορές να χάνετε και τον εαυτόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε αναστατωμένοι αρκετά αυτή την περίοδο αφού τα πράγματα μπορεί να είναι και κόντρα σε κάποιες επιθυμίες σας η να μην έχετε την αγάπη και την ζεστασιά που θέλετε. Μπορεί ένας Υδροχόος να είναι κοντά σας αλλά με τους δικούς του όρους. Με τον Κριό τα πάτε βέβαια καλύτερα η μπορεί να γνωρίσετε από τις 28 ένα Λιοντάρι η Παρθένο. Γενικά χρειάζεται να μην είστε τόσο απομονωμένοι η πανικόβλητοι ακόμα και με υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν. Έχετε προσωπικές δυνάμεις και μπορείτε αν πετάξετε το πέπλο του θυμού η του ελέγχου να νιώσετε πολύ καλύτερα και ποιο απελευθερωμένοι. Γενικά μετράει η προσωπική σας ελευθερία αυτό το διάστημα και ίσως να βάλετε και όρους για να μην την χάσετε. Η σχέση με Αιγόκερω θα γίνει καλύτερη αυτές τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά νοιώθετε πολύ καλύτερα και ίσως πιο εύκολα να εκφράσετε τον εαυτόν σας. Για αυτό σίγουρα θα κερδίσετε και να πάρετε πόντους μέσα στην προσωπική σας σχέση η θα κάνετε βήματα που παλιά αποφεύγατε να κάνετε από φόβο μήπως χαθεί κάτι. Γενικά νιώθετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε με αμεσότητα και με ειλικρίνεια. Ένα ταξίδι η μια γνώση που θα σχετίζετε και με αυτογνωσία θα σας δώσει μια εσωτερική βοήθεια . Πάντως θα κάνετε μια καλή συνεργασία η μια νέα δουλειά στην οποία μπορεί να είστε μαζί και με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκεί χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους για να μην γίνουν λάθη και παρεξηγήσεις. Από τις 29 και μετά έως και τις 31 το πρωί θα χρειαστεί να έρθετε πιο κοντά και κυρίως με πρακτικά θέματα και υποθέσεις. Είναι κάτι που σας δυσκολεύει αλλά είναι αναγκαίο και κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά πιστεύετε ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν και να γίνουν καλύτερα γιατί η δική σας η διάθεση λόγω της Αφροδίτης που είναι στον Αιγόκερω είναι καλύτερη και έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτόν σας και στην προσωπικότητά σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία η να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο η να έρθετε πολύ κοντά με έναν Ταύρο η Παρθένο. Γενικά θα πάρετε πίσω αυτά που σας αξίζουν η σας ανήκουν και κυρίως αν είσαστε στο εξωτερικό ακόμα και εκεί θα έχετε ειδοποίηση η μήνυμα από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Δίδυμος θα σταματήσει να είναι τόσο μυστήριος και θα ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε μεγαλύτερη απελευθέρωση και μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα ακόμα και την πιο δύσκολη σχέση που μπορεί αυτή την στιγμή να είναι και ένα Λιοντάρι. Επειδή μπορεί να σας γκρινιάζει ότι δεν του δίνεται αυτά που θέλει η την δέουσα η μεγαλοπρεπή προσοχή που έχει ανάγκη εκεί κοντράρεστε και βγαίνει ο δύσκολος σας εαυτός. Ίσως να απομακρύνεστε και να μην δίνετε εξηγήσεις περαιτέρω και αυτό δημιουργεί αρνητικότητα στην σχέση σας. Καλύτερα να είστε πιο κοντινοί και ξεκάθαροι και τότε θα πάρετε αυτά που σας αξίζουν. Με έναν Παρθένο η Ιχθύ μπορεί να τα βρείτε ξαφνικά αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια που δεν σας αφήνουν να έρθετε πιο κοντά. Η κρυφή σκέψη που έχετε για έναν Καρκίνο μπορεί να αποκαλυφτεί αυτή την περίοδο γιατί εσείς οι ίδιοι θα βγάλετε στην επιφάνεια με τον δικό σας βέβαια τρόπο το ενδιαφέρον σας το οποίο προς το παρόν φαίνετε φιλικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά είσαστε κάπως απομονωμένοι είτε από δικά σας θέματα που θέλετε να γίνουν και δεν γίνονται είτε από την έλλειψη της συναισθηματικής προσέγγισης που δεν έχετε. Η αδράνεια που μερικές φορές μπορεί να δείχνετε δεν σας βοηθάει στο να διεκδικήσετε γιατί μπορεί να το πάρει ό άλλος σαν αδιαφορία η ακόμα και σαν έλλειψη συναισθημάτων από την πλευρά σας. Να μάθετε να δείχνετε αυτά που νιώθετε γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε ποτέ. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι που έχει ανάγκη από αποδοχή και μεγάλη δοτικότητα κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε. Πάντως από τις 29 έως και 31.1 θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που ίσως να σας χρειαστεί σε θέματα πρακτικά τα οποία μπορεί να μην σας αρέσουν αλλά να είναι αναγκαία. Η λογική πάντως είναι απαραίτητη να αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα