Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 3 έως 7 Δεκεμβρίου;


ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάζετε η δύναμή σας αλλά και οι αντοχές σας αυτή την περίοδο. Επειδή όμως μέσα σας κάτι σας λέει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για αυτό πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και αφήστε τον ανταγωνισμό έξω από την σχέση. Ο καθένας από εσάς είναι ξεχωριστός και δεν χρειάζεται να σας το αποδεικνύουν και μέσα στην σχέση. Έχετε την δική σας αυτοπεποίθηση οπότε δεν είναι απαραίτητο να αναλώνεστε με σκέψεις καχύποπτες που αφορούν την αξία σας σε σχέση με το άλλο άτομο. Δώστε εσείς στον εαυτόν σας τα δέοντα και όλα θα έρθουν μετά. Από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη η επαφή σας θα είναι ποιο ζεστή και θα μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματα αγάπης που θέλετε να φανούν από την πλευρά σας. Όταν γίνεστε ερωτικοί φλερτάρετε με όλον τον κόσμο γιατί είστε θετικοί με την ζωή και έχετε πίστη. Η δουλειά σας απαιτεί βέβαια πολλές ώρες ενασχόλησης και ίσως πειστείτε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποδείξετε τα συναισθήματά σας και με άλλους τρόπους. Από την Πέμπτη και μετά μπορεί να έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο και κυρίως αν συνεργάζεστε σε εργασιακό περιβάλλον από κοινού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Κρόνος έχουν στήσει μαζί σας χορό αφού είναι στο δικό σας ζώδιο. Από την μια πάτε να κάνετε κινήσεις που θα δείξουν ποιοι είστε και τι θέλετε και από την άλλη υπάρχει μια φωνή μέσα σας που σας λέει βάλτε τα όρια σας και γίνεται πολύ προσεκτικοί με αυτά που θα πείτε και θα κάνετε. Εδώ είναι η χρυσή τομή που πρέπει εσείς μόνοι σας να ανακαλύψετε για να τα πάτε καλά και να διαχειριστείτε υπέρ σας κάποιες καταστάσεις. Πάντως με το πρόσωπου που σχετίζεστε στενά χρειάζεται να κάνετε κάποιες θυσίες αλλά και υποχωρήσεις και πάνω από όλα να σταματήσετε να κοπανάτε κάποια κομμάτια του παρελθόντος. Αυτό θα σας γιατρέψει όλα τα τραύματα και θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες κινήσεις. Γενικά η επιθυμία σας πάντως να βάλετε σε μια τάξη όλα τα πράγματα θα σας βοηθήσει και θα σας φέρει πιο κοντά με Παρθένο και Αιγόκερω. Να είστε προσεκτικοί με το Λιοντάρι από την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη. Οικονομικά θέματα και παλιοί θυμοί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η περίοδος είναι η πιο μοιραία εποχή για σας. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας αλλά και στις αποφάσεις σας. Όσοι είσαστε ελεύθεροι και γνωρίσετε κάποιο άτομο αυτή την περίοδο θα αντιληφθείτε ότι δεν ήρθε τυχαία αυτό το άτομο στην ζωή σας. Κυρίως αν είναι Δίδυμος, Σκορπιός, Τοξότης η Αιγόκερως. Επειδή γενικά είναι δύσκολη περίοδος για σας λόγω διαφόρων εξωτερικών προβλημάτων και νιώθετε ότι σας έχουν πέσει όλα πάνω σας χρειάζεται να μην απομακρύνεστε καθόλου από τον εαυτόν σας παρασυρόμενοι από λόγια η αποφάσεις τρίτων για σας. Σταθείτε στο ύψος σας αναζητήστε την προσωπική σας αλήθεια και με αυτό να πορευτείτε. Επειδή μπορεί να είστε διχασμένοι ακόμα και μεταξύ δύο ατόμων τώρα θα πρέπει να δείτε το αντίκτυπο του κάθε ατόμου πά

Keywords
Τυχαία Θέματα