vriskodoctor.gr: Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει με Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τα παιδιά!

12:52 4/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

www.vriskodoctor.gr: Η νέα υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού με γιατρό είναι ήδη σε λειτουργία εδώ και 8 μήνες.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το vriskodoctor.gr έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη των χρηστών - ασθενών όσο και των γιατρών, αφού μέχρι σήμερα μας έχουν εμπιστευτεί 1500 περίπου γιατροί - εγγεγραμμένα μέλη και 5.000 εγγεγραμμένοι ασθενείς, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 3.000 ραντεβού.

Με σεβασμό πάντα στις ανάγκες των μελών μας και με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων

τον Σεπτέμβριο, που συνδέεται και με την προσκόμιση ιατρικών δικαιολογητικών για τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, το vriskodoctor.gr δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της υπηρεσίας να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη ιατρικό προληπτικό έλεγχο στα παιδιά τους, εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, από 1 Σεπτεμβρίου έως και 30 Σεπτεμβρίου, όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα μέσω της υπηρεσίας vriskodoctor να πραγματοποιήσουν:
1. Σε ΩΡΛ: Δωρεάν έλεγχο ακοής - μια εξαιρετικής σημασίας προληπτική εξέταση.
2. Σε Οφθαλμίατρο: Δωρεάν έλεγχο για τον εντοπισμό διαθλαστικών διαταραχών της όρασης.
3. Σε Καρδιολόγο: Δωρεάν επίσκεψη και ηλεκτροκαρδιογράφημα.
4. Σε Οδοντίατρο: Δωρεάν στοματικό έλεγχο.

Αναλυτικά στοιχεία για την καμπάνια Schools In και τους γιατρούς ανά ειδικότητα που συμμετέχουν στην ενέργεια, μπορείτε να δείτε εδώ.
Η προσφορά ισχύει για όλο τον Σεπτέμβριο και μέχρι εξαντλήσεως των δωρεάν επισκέψεων που ο κάθε γιατρός έχει ορίσει αποκλειστικά για την υπηρεσία vriskodoctor.gr. Ξεκινήστε λοιπόν αυτόν τον Σεπτέμβριο θεσπίζοντάς τον ως μήνα προληπτικού έλεγχου για τα παιδιά σας, κάθε χρόνο.

Μην το αναβάλλετε... κλείστε δωρεάν ραντεβού σήμερα!

Υπενθυμίζουμε ότι το vriskodoctor.gr στηρίζεται στο εύρος και στην αξιοπιστία του περιεχομένου του www.vrisko.gr, της No1 Μηχανής Αναζήτησης Επαγγελματιών, με πάνω από 3.000.000 επισκέψεις κάθε μήνα, αλλά και με 450.000 αναζητήσεις γιατρών και ανήκουν και τα δύο στην Newsphone Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα