Βανδή- Καπουτζίδης: Οι νέοι κολλητοί φίλοι

17:45 1/3/2013 - Πηγή: Queen.gr

Μετά τη Eurovision μιλάνε καθημερινά

Τελικά υπάρχουν φορές που δύο άνθρωποι συναντιούνται για συγκεκριμένο λόγο και ανακαλύπτουν ότι έχουν πολύ περισσότερα κοινά ότι μπορούσαν να φανταστούν. Αυτό συνέβη όταν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντήθηκαν στις πρόβες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.
Για πρώτη φορά μίλησαν παραπάνω από εκείνα

τα 5 λεπτά που συνήθιζαν να μιλούν όταν στο παρελθόν βρίσκονταν στην ίδια παρέα. Έτσι λοιπόν ανακάλυψαν ότι έχουν πολύ περισσότερα κοινά απ΄ ότι νόμιζαν και μετά το βράδυ του τελικού συνέχιζαν να μιλούν στο τηλέφωνο καθημερινά και να βρίσκονται όποτε έχουν χρόνο.
Η Δέσποινα όπως λέει η ίδια σε φίλους της είναι εντυπωσιασμένη από το χιούμορ, την χαρούμενη προσωπικότητα και την ευφυΐα του Γιώργου, ενώ και ο ίδιος μιλά για τη Δέσποινα με τα καλύτερα λόγια. Οι δυο τους μιλούν στο τηλέφωνο συχνά, ενώ πρόσφατα ο Γιώργος πήγε στο Ποσειδώνιο και λίγες ημέρες μετά η Δέσποινα και ο Γιώργος πήγαν στο bar του Φώτη Σεργουλόπουλου, Shamone στην παράσταση «Μερικοί το προτιμούν Shamone» που σκηνοθέτησε και επιμελείται ο φίλος της Δέσποινας Παντελής Καναράκης. '
Όπως δείχνουν μέχρι στιγμής μια νέα φιλιά δημιουργήθηκε και όπως φαίνεται έχει μέλλον μπροστά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα