V for vendetta και Α for anonymous
Πρόσωπα των ημερών; Star; Ρομπέν των Δασών ή καλύτερα των παγκοσμιοποιημένων Πόλεων; Όποιοι κι αν είναι, όπως και αν τους χαρακτηρίσουμε ή τους αναλύσουμε, οι Anonymous «χτύπησαν» την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 6 η ώρα, την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι η γνωστή ομάδα των πολιτικοποιημένων χάκερ των «Anonymous», που είχαν τόσο παρέμβαση στο Λονδίνο, όσο και στις ΗΠΑ και χρειάστηκαν μεγάλα μέσα για να τους κάνουν να σωπάσουν. Οι επισκέπτες του site του υπουργείου άκουγαν ένα ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη ενώ έχει καταλύσει τη δημοκρατία και έχει αναγκάσει το λαό να υποφέρει.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει αραιωτικά», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι χάκερ μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία τέθηκε εκτός λειτουργίας μόλις έγινε αντιληπτή η εισβολή.
«Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης. Μη φοβάστε τις κυβερνήσεις σας, αυτές θα έπρεπε να φοβούνται εσάς» έλεγε ο εκφωνητής φορώντας τη μάσκα Γκάι Φοξ και το κοστούμι του εκδικητή απ την ταινία V for Vendetta για να καταλήξει «Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας, αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε».
Οι Anonymous ανέφεραν ότι το χτύπημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι «μόνο η αρχή» και έδωσαν διορία δύο εβδομάδων» στην Ελλάδα να εγκαταλείψει τη συνθήκη ΑCTA, προειδοποιώντας με νέες επιθέσεις ακόμα και σε μέσα ενημέρωσης. Ναι, ναι, είναι παράνομοι, αλλά κάτι γλύκανε μέσα μου. Έτσι και αλλιώς στο όνομα του νομού η παρανομία οργιάζει στον τόπο μας, πια. Εύχομαι να μπουν σε κομπιούτερ που έχουν περασμένα τα χρέη μας και να κάνουν όλα γυαλιά καρφιά. Μόνο προς Θεού, μη μπουν σε τίποτα λογισμικά που χρωστάνε σε μας δεδουλευμένα και κάνουν κάνα delete. Σε τελευταία ανάλυση ας επικοινωνήσουν βρω παιδί μου, να τους κάνουμε μια λίστα, με τι να σβήσουν η όχι. Άσε που αν κατέβουν στις εκλογές εγώ αυτούς θα ψηφίσω!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Ελεονώρα Μελέτη: Οι "ύποπτες" φήμες για την προσωπική της ζωή
- "Στάσου Μύγδαλα Άναμπελ": συμπονούμε σύζυγο Βόγλη
- Εύκολο: Οι φακές αλλιώς!
- Άγρια επίθεση Ελεονώρας σε Περρή
- V for vendetta και Α for anonymous
- Χανούμισσα η…
- Blake Lively: Είναι ο Louboutin ο στυλίστας της;
- Denimology!
- Ντύθηκε… Βίκινγκς! (φωτό)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Queen.gr
- Τελευταία Νέα Queen.gr
- V for vendetta και Α for anonymous
- Οι διάσημοι μας βάζουν τα γυαλιά (ηλίου)
- Λάκης Γαβαλάς: Κατέρρευσε στην φυλακή
- Ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς
- Μια γοργόνα στη στεριά που την λένε Katy Perry
- Το μυστικό της θρεπτικής σούπας
- Ο Βόγλης και η Άνναμπελ απογείωσαν το «Πάμε Πακέτο»!
- Στην καρδιά του Παραδείσου
- Το πιο αγνό άρωμα
- Σημάδια ή εξανθήματα στο δέρμα του νεογέννητου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Και του σαλονιού, και του λιμανιού
- Έκοψε τα βλέφαρά της η κουκλάρα από τα βίντεο των Whitesnake
- Nικητές για Μποφίλιου!
- Μπέκαμ: Η Βικτόρια με θέλει χωρίς... σλιπάκι
- Μακρυπούλια: θέλει να μείνει έγκυος;
- Άγρια επίθεση Ελεονώρας σε Περρή
- H Amgen εξαγοράζει τη Micromet έναντι 1,16 δισ. δολ
- Συλλεκτικό εξώφυλλο
- Βρέθηκε η νέα Britney Spears στο American Idol;
- Χανούμισσα η…