Το Hollywood πλήρωσε €900.000 σε καφέ των Χανίων για να μείνουν κλειστά

Το budget και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του Viggo Mortensen

Μετά από περίπου τρεις βδομάδες γυρισμάτων ο Viggo Mortensen και η Kirsten Dunst εγκατέλειψαν τα υπέροχα Χανιά για να συνεχίσουν σε άλλα μέρη της Ελλάδας

και της Τουρκίας τα γυρίσματα της ταινίας "Τα δύο πρόσωπα του Γενάρη".
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον ηθοποιό να αλλάζει ρούχα σε ένα μικρό τρέιλερ αλλά και στα γυρίσματα στο παλιό λιμάνι των χανιών όπου περιμένει στη σειρά για να μπει σε ένα παλιό λεωφορέιο. Εκείνο που είναι εντυπωσιακό και το έγραψε και τοπική εφημερίδα των Χανίων είναι, ότι η παραγωγή πλήρωνε κάθε ημέρα από 1.500 ευρώ το καθένα από τα 65 καταστήματα κατά μήκος της προκυμαίας που έπρεπε να μείνουν κλειστά για τα γυρίσματα. Τα καταστήματα -που υποχρεώθηκαν να καλύψουν τις πινακίδες και άλλα χαρακτηριστικά όπως ταμπέλες, φώτα και οτιδήποτε συγχρονο- πληρώθηκαν για τις 9 μέρες που διήρκησαν τα γυρίσματα .
Με απλά μαθηματικά η παραγωγή πλήρωσε στα καταστήματα της πόλης ποσό που αγγίζει τα 900.000 ευρώ. Πάντως ο Viggo Mortensen που στις 20 Οκτωβρίου θα κλείσει τα 54 του χρόνια και η Kirsten Dunst έφτασαν και στην Αθήνα για γυρίσματα στην Ακρόπολη και στη Ρωμαϊκή Αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα