Τη νέα συλλογή Levi’s για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2013

Οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και μας έχουν ήδη εντυπωσιάσει!

Με έμφαση στο χρώμα, τα μοτίβα και τα υλικά με πηγή έμπνευσης την Ινδία και τη φιλοσοφία της μεταμόρφωσης του παλιού, σε νέο, η νέα συλλογή της Levi's® είναι βασισμένη στις αξίες του «χειροποίητου», της καινοτομίας και της διατηρησιμότητας.

Το αγαπημένο μας denim brand παρουσιάζει δημιουργίες casual αλλά και θηλυκές, με παιχνιδιάρικη διάθεση και ένα mix & match από άνετες και skinny γραμμές, ενώ είναι φτιαγμένη έτσι, ώστε να εκμεταλλεύεται αποτελεσματικότερα

τους φυσικούς πόρους, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και εναλλακτικά υλικά αλλά και νέες τεχνικές για το φινίρισμα και το βάψιμο των ρούχων.

Έχουμε ήδη αγαπήσει τα πολύχρωμα, printed φορέματα, αλλά και τα -κλασικά- Levi's® 501® jeans, τα οποία για πρώτη φορά διατίθενται και σε non denim εκδοχή, που ομορφαίνει τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Με λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν έξυπνες εφαρμογές για ευκολία και άνεση, ραφές και γαζιά γαζιά που αναδεικνύουν το σώμα συνδυασμό υφασμάτων, ακατέργαστα τελειώματα αλλά και laser cuts, γιακάδες με κουμπάκια, λεπτομέρειες με διαφάνειες στην πλάτη και μονοχρωμίες, η ανοιξιάτικη συλλογή Levi's® αποτελεί ήδη must- have για την γκαρνταρόμπα μας την επόμενη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα