«Θα προτιμούσα να φιλήσω μία κοπέλα από έναν άντρα»! Ποια σέξι star το είπε;

21:52 5/8/2013 - Πηγή: Queen.gr

Τώρα τι θέλει να πει ο ποιητής, ουδείς γνωρίζει!

Μπορεί όλοι να την έχουμε στο μυαλό μας ως τη γλυκούλα και ταλαντούχα έφηβη η οποία πρωταγωνιστούσε στο διάσημο High School Musical, μαζί με άλλα επίσης παιδιά θαύματα, ανάμεσα στα οποία και το πρώην αγόρι της Zac Efron, αλλά όπως όλα δείχνουν, η Vanessa Hudgens μεγάλωσε, έγινε ολόκληρη γυναίκα και κάνει δηλώσεις που... προκαλούν!

Η 24χρονη star, μαζί με την κολλητή και συμπρωταγωνίστριά της στο περίφημο μιούζικαλ, Ashley Tisdale συμμετείχαν σε ταινία μικρού μήκους, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησαν για τις ζωές και τη φιλία τους. Κάποια στιγμή λοιπόν η κουβέντα πήγε και στην τελευταία ταινία της Vanessa όπου και ανταλλάσει καυτά φιλιά με το συμπρωταγωνιστή της James Franco, με την Hudgens να δίνει την εξής αποστομωτική απάντηση στη φίλη της και τα πειράγματά της: «Θα προτιμούσα να φιλήσω μία κοπέλα παρά ένα αγόρι», είπε και όπως ήταν φυσικό άφησε τη φίλη αλλά και τους υπόλοιπους με το στόμα ανοιχτό!

Εμείς έχουμε να πούμε ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και ότι αν δεν το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια δεν πιστεύουμε τίποτα! Vanessa δεν μας έπεισες κορίτσι μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα