Sex στο πρώτο ραντεβού: Ναι ή όχι;

19:44 1/8/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντἀ στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το σεξ στο πρώτο ραντεβού. Ασφαλώς και γνωρίζω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει στο πρώτο ραντεβού και ούτε και το έχω κάνει ως τώρα, αλλά υπάρχει ένας άντρας με τον οποίο έχουμε μία αρκετά έντονη έλξη και επικοινωνία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση...μόνο που μένει στο εξωτερικό και λόγω δουλειάς έρχεται σπάνια στην Ελλάδα. Επειδή λοιπόν έχει ένα προγραμματισμενο ταξιδι αυτές τις μέρες και είμαστε πολύ ενθουσιώδεις για τη συνάντησή μας, και δεδομένου ότι θα έχουμε πολύ λίγες μέρες μπροστά μας ώσπου να ξαναφύγει, το να ενδώσω στο σεξ από το πρώτο ραντεβού θεωρείτε ότι είναι λάθος κίνηση? να σας αναφέρω ότι θα τον φιλοξενώ και στο σπίτι μου, οπότε θα είμαστε εκ των πραγματων πολύ κοντά.. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Η απάντηση του Queen.gr

Καλησπέρα και σε σένα, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τυπικός και απαράβατος κανόνας σε αυτά τα πράγματα. Καλό είναι να μην κάνουμε σεξ από το πρώτο ραντεβού όταν δεν γνωρίζουμε τον άλλο ή δεν τον γνωρίζουμε καλά. Καμιά φορά η έλξη είναι ακατανίκητη. Άλλες φορές πάλι, μιλάμε πολύ με κάποιον ή τον γνωρίζουμε και μπορεί πιο εύκολα να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε παρόλα αυτά, προσοχή να υπάρχει και τίποτα δεν είναι παρεξηγήσιμο.Το ότι μένει στο εξωτερικό δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να κάνει την κατάσταση μεταξύ σας να εξελιχθεί σε σχέση, ενώ ταυτόχρονα έρχεται σπάνια στην Ελλάδα.

Θα φιλοξενήσεις αυτόν τον άνθρωπο. Ελπίζω να τον γνωρίζεις κάτι περισσότερο από διαδικτυακά. Αν όλα εντάξει από αυτή την άποψη, μιας και θα μένετε μαζί αν αισθανθείς πως το θέλεις, κάνε το. Απλά έχε στο μυαλό σου πως αν δεν εξελιχθεί σε σχέση, δεν είχε να κάνει με το σεξ. Θεωρώ πως ακριβώς επειδή είναι λίγες οι πιθανότητες να κάνετε σχέση, απόλαυσέ το όσο είναι εκείνος εκεί.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords