Πώς διατηρούν οι ελληνίδες star τα καλλίγραμμα κορμιά τους;

09:47 2/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Ακολουθήστε τις συμβουλές τους και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Οι ζέστες έσφιξαν και οι ελληνίδες celebrities δείχνουν όλο καμάρι τα καλλίγραμμα κορμιά τους σε παραλίες και πισίνες. Αν τις βλέπετε και τις ζηλεύετε σας πληροφορούμε ότι το μυστικό τους για τέλειο κορμί κρύβεται σε σωστή διατροφή και γυμναστική, πράγμα που σημαίνει ότι το τέλειο δυστυχώς δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τις απαραίτητες θυσίες. Εμείς μάθαμε τα μυστικά των ωραιότερων κορμιών της ελληνικής τηλεόρασης και τα μοιραζόμαστε μαζί σας...

Ελένη Πετρουλάκη: Η βασίλισσα της γυμναστικής και όχι άδικα. Μετά από τέσσερα παιδιά διαθέτει ένα υπέροχο σφριγηλό κορμί ενώ αποκαλύπτει ότι καθημερινά στο διαιτολόγιό της βρίσκονται φρέσκα φρούτα και σαλάτες.

Φαίη Σκορδά: Η αγαπημένη παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός ότι γέννησε ένα χρόνο πριν τίποτα δεν το μαρτυρά στη σιλουέτα της. Η Φαίη λοιπόν προτιμά το σπιτικό φαγητό ενώ καταναλώνει συχνά φρούτα και σαλάτες. Επιπλέον γυμνάζεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Η σέξι τραγουδίστρια ανεβάζει το θερμόμετρο με τις εμφανίσεις της καθώς διαθέτει ένα ζηλευτό κορμί. Η ίδια αποκαλύπτει ότι κάνει τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα στίβο ενώ προσπαθεί να μην αποφεύγει καμία τροφή και απλά να τις απολαμβάνει με μέτρο.

Κατερίνα Στικούδη: Ίσως το ωραιότερο σώμα της εγχώριας showbiz το οποίο έχει θαυμαστεί κατά καιρούς από άντρες αλλά και γυναίκες εξίσου. Η Κατερίνα λοιπόν δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό της ενώ ακόμη και όταν βγαίνει έξω προτιμάει σαλάτες ή ψητό κοτόπουλο. Η γυμναστική φυσικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, χωρίς φυσικά υπερβολές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σέξι παρουσιάστρια θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και μοντέλο καθώς οι αναλογίες της αγγίζουν το ιδανικό. Η ίδια αποκαλύπτει ότι έχει βγάλει εντελώς από τη διατροφή της γλυκά, αλκοόλ και τηγανητά ενώ το μυστικό είναι το άφθονο νερό.

Έλενα Παπαβασιλείου: Η σέξι Έλενα φροντίζει να επιδεικνύει τα χαρίσματα που της έχει δώσει ο θεός και καλά κάνει! Η ίδια αποφεύγει τις δίαιτες και προτιμά μία ισορροπημένη διατροφή η οποία περιλαμβάνει χυμούς, γιαούρτι, κοτόπουλο ή μοσχάρι ενώ δε λέει όχι και στα αγαπημένα της λαδερά πάντα όμως σε σωστές δοσολογίες και μέτρο.

Ελεονώρα Μελέτη: Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ακομπλεξάριστη και απολύτως συμβιβασμένη με το σώμα της. Εκ του ασφαλούς βέβαια καθώς διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. Oι δίαιτες δεν ήταν ποτέ το φόρτε της και αντ' αυτού επιδίδεται με την πρώτη ευκαιρία στα αγαπημένα της σπορ όπως τζόκινγκ, θαλάσσιο σκι, ποδήλατο αλλά και χορό.

Δούκισσα Νομικού: Από τις ομορφότερες ελληνίδες και μάλιστα με τίτλο! Πρόσωπο και σώμα αγγίζουν την τελειότητα ενώ η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο αποφεύγει τις υπερβολές και προτιμά να γυμνάζεται εντατικά κάνοντας ποδήλατο το οποίο γυμνάζει εξίσου πόδια και κοιλιακούς.

Διαβάστε επίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα