Ποιος σχεδιαστής μόδας πρότεινε στην Hillary Clinton να κόψει τα μαλλιά της;

Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Gotham έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο κούρεμα μιας από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου.

«Λίγο καιρό πριν (όταν ήταν υπουργός), της έλεγα πως πρέπει να κόψει τα μαλλιά της. Εκείνη έλεγε πως δεν γινόταν να κάνει την αλλαγή, γιατί όταν ταξίδευε σε μια ξένη χώρα και ζητούσε έναν κομμωτή η εσωτερική ασφάλεια έπρεπε να τον ελέγξει (με μακριά μαλλιά μπορούσε να χτενιστεί και μόνη της). Τώρα, όμως, το έκανε και δείχνουν φοβερά».

Κάπως έτσι αποκάλυψε o

Oscar de La Renta σε συνέντευξή του στο περιοδικό Gotham, πως φυτεύτηκε στο μυαλό της Hillary Clinton ο σπόρος για να κόψει τα μαλλιά της. H φιλία του διάσημου σχεδιαστή με μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι βαθιά και έχει μια πλούσια ιστορία. Εκείνη του έδωσε το βραβείο Lifetime Achievement στην απονομή των CFDA αποκαλώντας τον «icon» και εκείνος όταν ανέβηκε στην σκηνή δήλωσε πως η Hillary θα είναι η επόμενη πρόεδρος. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, μην αναρωτηθείτε τι θα φορέσει την ημέρα που θα ορκιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα