Ποιος διάσημος σταρ ξανάπεσε στον αλκοολισμό για τα καλά;

Οι φίλοι του αγωνίζονται να τον οδηγήσουν στην αποτοξίνωση!

O Daniel Radcliffe όπως φαίνεται έχει παρεκτραπεί και πάλι. Ο Βρετανός αγαπημένος ηθοποιός είχε και στο παρελθόν μεγάλο πρόβλημα με το αλκόολ, το οποίο κατανάλωνε από την πρώτη εφηβική ηλικία.

Ο Harry Potter έδωσε αγώνα γαι να γυρίσει τις σκηνές του ξεμέθυστος. Ο σταρ έχει παραδεχτεί πως πολλά κομμάτια από τις επικές ταινίες έχουν γυριστεί με εκείνον υπό την επήρεια.

Ο Radcliffe, προσπάθησε με κόπο να αποτοξινωθεί καταφέρνοντας να μείνει μακριά από το ποτό πάνω από δύο χρόνια. Όπως είχε δηλώσει το έκοψε το 2010.

Τα τελευταία νέα έχουν ως εξής: Μεθυσμένος ο σταρ να διαπληκτίζεται με γνωστό DJ σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Αναλυτικά: O ηθοποιός μόνος του ξεκίνησε να πίνει Jagerbombs, δηλαδή μεγάλα σφηνάκια Jagermeister μέσα σε Red Bull. Χόρευε μόνος γελώντας και χοροπηδούσε. Ύστερα ανέβηκε στον DJ και του ζητούσε να παίξει επίμονα κάποιο τραγούδι των Dusty Springfield. Όταν ο Dj του ζήτησε να ηρεμήσει ο ηθοποιός άρχισε να γίνεται ενοχλητικός και να τον πειράζει. Με τα πολλά οι security των πέταξαν έξω.

Δεδομένης της προïστορίας του Radcliffe με το ποτό, οι φίλοι του τον πιέζουν να μπει σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης με όποιο τρόπο μπορεί. Τι να πούμε... ευχόμαστε να το ξεπεράσει και αυτή τη φορά, οριστικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα