Ποια νέα μαμά του Hollywood απέκτησε (ένα ακόμα) τατουάζ;

Και πλέον έχει έξι tattoo στη «συλλογή» της.

Στην Ελλάδα την μάθαμε κυρίως μέσα από αμερικάνικες hit-σειρές όπως το One Tree Hill και το Gossip Girl, στην Αμερική όμως είναι αναγνωρισμένη σταρ εδώ και χρόνια.

Ο

λόγος για την -σκέτη γλύκα- Hilary Duff, η οποία πριν έξι μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μικρό Luca, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Γι' αυτό και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη χαρά της με ένα ακόμα tattoo, το 6ο της μάλιστα, το οποίο είναι και συμβολικό για την νεοσύστατη οικογένειά της.

Η 25χρονη ηθοποιός «χτύπησε» τις προάλλες ένα μικρό χελιδόνι στην εσωτερική πλευρά του πήχη της, συνοδευόμενο από τη φράση «stand by me» (στάσου δίπλα μου), το οποίο και «ανέβασε» γεμάτη περηφάνια στο λογαριασμό της στο instagram.

H Duff έχει ακόμη άλλα 5 τατουάζ στο σώμα της, τη φράση «ma petite amie» ψηλά στα πλευρά της, τη λέξη «shine» στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού της χεριού, ένα αστέρι στο σβέρκο της, μια μικρή άγκυρα στην εσωτερική πλευρά του αριστερού αστραγάλου της και τη φράση «Let It Be» (πιθανότατα από το θρυλικό τραγούδι των Beatles), στην εξωτερική πλευρά του δεξιού της ποδιού.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος αγαπημένος ηθοποιός έκανε αυτό το (παράξενο) tattoo;

Ποιος διάσημος τραγουδιστής έκανε αυτό το τατουάζ;

Ποιο διάσημο ζευγαράκι του Hollywood έκανε (σχεδόν) το ίδιο τατουάζ; 

Keywords
Τυχαία Θέματα