Μωρό πολλών εκατομμυρίων: Δείτε την έπαυλη που αγόρασαν ο Kanye West και η Kim Kardashian για χάρη του (photos)

12:54 9/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Και ομολογουμένως είναι αξιοζήλευτη

Αυτό το μωρό έχει γίνει διάσημο πριν καν γεννηθεί. Μπορεί η Kim Kardashian να ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της, αλλά από τη στιγμή που το έκανε δεν έχει σταματήσει να μιλάει για αυτό. Όπως όλοι γνωρίζουμε η Kim λατρεύει τη δημοσιότητα και πλέον πουλάει τη σχέση της με τον Kanye αλλά και τη μητρότητά της όσο τίποτα. Κάθε μέρα προκαλεί με τα υπέρογκα ποσά που καταναλώνει για το πολυαναμενόμενο μωρό.

Ποια είναι η νέα

αγορά του hot ζευγαριού; Μια έπαυλη αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων. Ναι καλά διαβάσατε. Το ζευγάρι ενθουσιασμένο από την εγκυμοσύνη της Kim είπε να... ανοιχτεί λιγάκι παραπάνω. Εξάλλου ένα το έχουν (προς το παρόν)!


Το σπίτι είναι αρχοντικό τύπου παλιάς εποχής, μεσογειακού στυλ. Διαθέτει σφυρήλατες σκάλες, πολυελαίους και γενικώς αντικείμενα μεγάλης αξίας. Βρίσκεται σε μια ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα στο αριστοκρατικό προάστιο της Καλιφόρνιας. Η έπαυλη σχεδιάστηκε από το διάσημο αρχιτέκτονα Ron Firestone και συνδυάζει το παλιό στοιχείο με τις σύγχρονες ανέσεις.
Όσον αφορά το εσωτερικό του, από το σαλόνι θα απολαμβάνουν απίστευτη θέα, αφού βλέπει βουνό. Το υπνοδωμάτιό τους είναι super-lux εξοπλισμένο και διαθέτει πέτρινο τζάκι, μπαρ, μέχρι και ένα πέτρινο κελάρι κρασιών. Το σπίτι επιπλέον διαθέτει μια εξαιρετική βιβλιοθήκη που προσδίδει μια ζεστή ανάσα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού.


Τι άλλο περιλαμβάνει; Γυμναστήριο, κινηματογράφο, κομμωτήριο και χώρο για make-up, αίθουσα μπόουλινγκ, γήπεδο μπάσκετ, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, φυτώριο και άπλετο χώρο γκαράζ. Το διάσημο ζευγάρι θα έχει φυσικά και διάσημους γείτονες, εκ των οποίων και την Jennifer Aniston.


Nα δούμε τι άλλο θα αγοράσουν στο μωρό, το οποίο φανταζόμαστε πόσο θα κακομάθουν όταν γεννηθεί. Δείτε την υπέροχη έπαυλη στις φωτογραφίες της gallery.

Keywords
Τυχαία Θέματα