Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να τρως λιγότερο...

Σταμάτα να σκέφτεσαι το φαγητό!

Αυτό ακριβώς γράφει στο βιβλίο της η Μπάρμπαρα Μπέργκερ ( Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε ) και επειδή το πιστεύω ήθελα και να το μοιραστώ μαζί σας!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: « Ρίξε μια ματιά σε όσους κάνουν δίαιτα. Επικεντρώνονται τόσο πολύ στο φαγητό και στην απώλεια βάρους που δυσκολεύονται να τα καταφέρουν. Ο λόγος είναι ότι συνέχεια σκέφτονται αρνητικά το φαγητό και συνέχεια έχουν την ψευδαίσθηση πως πεινάνε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να τρώνε λιγότερο για να χάσουν βάρος.Τα οφέλη από τη λιτή διατροφή είναι πολύ περισσότερα από το να είμαστε

αδύνατοι.

Η αλήθεια είναι η εξής: Όταν τρως λιγότερο, σκέφτεσαι πιο καθαρά και έχεις περισσότερη ενέργεια. Αυτό που εννοώ είναι, να τρως λιγότερο απ'οσο νομίζεις πως χρειάζεσαι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε πολύ περισότερο από όσο είναι απαραίτητο, ενώ πολλοί ενδίδουν σε οργιαστικά γεύματα.

Το υπερβολικό φαγητό, όχι μόνο μας παχαίνει, μας κάνει αργοκίνητους, αδέξιους, οκνηρούς, και απρόσεκτους. »

Εγώ θα πω πως, πολλές φορές τρώμε από λαιμαργία. Και τις περισσότερες φορές που θα ξεκινήσουμε να κάνουμε μία δίαιτα, περνάμε πολλές ώρες δίπλα στο ψυγείο μας!

Όλα είναι στο μυαλό μας. Η πείνα, τα κιλά, η δίαιτα, αλλά πάνω απ' όλα η δύναμη κάθε φορά να ελέγχουμε εμείς τι θέλουμε και αν θέλουμε να χάσουμε μερικά κιλά.

Γιαυτό και το καλύτερο είναι, αντί για αυστηρή δίαιτα, να ακολουθούμε μία πιο υγειινή διατροφή!

Ακούγεται καλύτερα δεν νομίζετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα