Μήπως αντί για «Μες στην καλή χαρά» να το πουν «Μες στα νεύρα»;

16:29 3/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

Έρχονται μεγάλες αλλαγές.

Κάτι συμβαίνει με το κάρμα αυτής της εκπομπής και δεν έχει περάσει καμία σεζόν χωρίς να υπάρχει στο ξεκίνημα μια φημολογούμενη ή μια αληθινή κόντρα. Κι αν μέχρι πέρυσι τα θέματα ήταν light, αν για παράδειγμα η Ναταλία Γερμανού συμπαθούσε την Αραβανή, την Παπαβασιλείου ή τη Χρηστίδου ( ποιός νοιαζόταν αφού η βασική παρουσιάστρια ήταν η Ναταλία Γερμανού και αυτό ήταν φανερό τοις πάσι, οπότε για ποιά κόντρα μιλούσαμε; )

Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αφού η κόντρα είναι καταγεγραμμένη και σε

υψηλότερο επίπεδο. Ο λόγος είναι ότι φέτος ο σταθμός εκτός των άλλων, προχώρησε στις μεταγραφές δύο γυναικών, που όχι μόνο είναι τσακωμένες μεταξύ τους, αλλά θα πρέπει να συνεργαστούν και μάλιστα στενά. Αν θυμάστε η Ζήνα Κουτσελίνη που προσλήφθηκε πρόσφατα στον Alpha στη θέση της διευθύντριας ψυχαγωγικού προγράμματος έχει δηλώσει δημόσια, ότι το μεγάλο λάθος που έκανε στην καριέρα της είναι που έκανε παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. (Η Καραβάτου πιο διακριτική δεν είπε τίποτα επ' αυτού).

Κοίτα τώρα πώs τα φέρνει η ζωή που η Καραβάτου προσελήφθη στο κανάλι στη θέση της βασικής παρουσιάστριας μιας πολύ σημαντικής εκπομπής του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού, του "Μες στην καλή χαρά". Βάλε τώρα στο σενάριο και την ωραία φίλη της Ελένης Μενεγάκη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που φέτος αναμένεται να αναζητήσει σημαντικότερο ρόλο, αφού ολοκλήρωσε τη θητεια της σαν ρούκι, βάλε και τον κολλητό της πρώην οικοδέσποινας Ναταλίας Γερμανού κι έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα "Μες στην καλά χαρά" ( οπωσδήποτε).

Keywords
Τυχαία Θέματα