Κάθε πότε πάτε για κούρεμα; Ακολουθήστε τις συμβουλές των hair stylists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση

Οι hair stylists Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση μας δίνουν το σωστό χρονοδιάγραμμα για να είναι πάντα το κούρεμα μας σε τέλεια φόρμα.

«Η συχνότητα με την οποία μια γυναίκα πρέπει να κουρεύεται εξαρτάται από το κούρεμα που έχει ή θέλει να κάνει» λέει η Τζένη Κουκούτση και εξηγεί «Ένα κοντό τύπου αντρικό κούρεμα

πρέπει να ρετουσάρεται συχνά (το αργότερο στις 30-35 ημέρες) ώστε να κρατά το σχήμα του και τη γραμμή του».

«Ένα καρέ για να έχει καθαρή γραμμή θα πρέπει και αυτό να κουρεύεται κάθε μήνα» συμπληρώνει η Βάσω Κάρτσωνα και εξηγεί «Μπορεί να διατηρήσει το σχήμα του για περισσότερο διάστημα (3-4 μήνες) όχι όμως όπως ήταν αρχικά. Συνήθως βαραίνουν και χάνουν τον όγκο τους».

«Τα μακριά μαλλιά καλό είναι να κόβονται κάθε δύο μήνες περίπου, ώστε να μένουν οι άκρες καθαρές, χωρίς ουρές. Αν επιθυμείτε να διατηρείτε το μήκος των μαλλιών μακρύ θα πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίζετε συχνά τουλάχιστον την ψαλίδα» συμβουλεύει η Βάσω.

«Το κόψιμο των μαλλιών εξαρτάται, βέβαια πάντα και από την ποιότητα της τρίχας, τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές που κάνουμε και τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιούμε θερμαντικά εργαλεία» παρατηρεί η Τζένη και η Βάσω λέει «Να τα περιποιείστε και να τα προσέχετε για να ξεχωρίζετε».

Keywords
Αναζητήσεις
καθε ποτε πατε στο κομμωτηριο, κουρεμα μαλλιων καθε ποτε
Τυχαία Θέματα