Κάντο όπως οι Γαλλίδες: Η απόλυτη συνταγή για λαμπερά μαλλιά!

Με ροδόνερο

"Είναι μια παλιά οικογενειακή συνταγή που η Γαλλίδα γιαγιά μου την έμαθε στην μητέρα μου και εκείνη με τη σειρά της σε εμένα" εξηγεί η Olivia Chantecaille, ιδρύτρια του ομώνυμου cult beauty brand.

"Μου αρέσει να βάζω τις δικές μου πινελιές με κάποια επιπλέον, αγνά συστατικά. Κάνω αυτό το treatment στην αρχή κάθε σεζόν για να βοηθήσω τα μαλλιά μου να προσαρμοστούν στην αλλαγή του καιρού.

Πραγματικά κάνει θαύματα, κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά, λαμπερά και υγιή. Επίσης, το ροδόνερο βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH των μαλλιών και εμποδίζει το σπάσιμο της τρίχας.

Θα χρειαστείτε

1/4 φλιτζ. ροδόνερο

2 κρόκους αυγών

1/4 φλιτζ. ρούμι

2 κουτ. γλυκού έλαιο από κουκούτσια σταφυλιών

"Χτυπήστε καλά τα αυγά σε ένα μπωλ, προσθέστε το ροδόνερο, το ρούμι και το έλαιο. Ανακατέψτε καλά. Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, που θα έχετε ταμπονάρει καλά με μια πετσέτα. Κάντε μασάζ με τη μάσκα στην επιδερμίδα του κεφαλιού και κατεβείτε σε όλο το μήκος της τρίχας μέχρι τις άκρες.Μετά, γυρίστε τα μαλλιά σας σε ένα πρόχειρο σινιόν και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά. Ξεβγάλτε με κρύο νερό για να σφραγίσετε τα λέπια της τρίχας, να εμποδίσετε το φριζάρισμα και να δώσετε έξτρα λάμψη".

Keywords
Τυχαία Θέματα