Η Νάντια Μπουλέ μας αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της

Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται όλα τα μυστικά που τη διατηρούν πάντα σε φόρμα.

Ύστερα από την επιτυχημένη χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής "Black Out", η Νάντια Μπουλέ μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής της!

"Τρώω για πρωινό δημητριακά ολικής αλέσεως, τα fitness fruits. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι μπάρες ολικής αλέσεως, κουβαλάω πάντα μερικές μαζί μου μέσα στην τσάντα μου για να έχω υγιεινά σνακς μέσα στη μέρα. Δεν κόβω ποτέ τους υδατάνθρακες, επιχειρώ πάντα να ακολουθώ πρόγραμμα

με τρία γεύματα για να μπορώ να κρατώ σε εγρήγορση τον μεταβολισμό μου. Έχω αδυναμία στις σαλάτες, στα φρούτα και στα λαχανικά και ομολογώ πως δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερη φαν του junk food. Αν θέλω να αδυνατίσω κόβω απλά τα γλυκά και δεν τρώω πολύ αργά. Γενικά πάντως δεν έχω ακολουθήσει ποτέ αυστηρή δίαιτα, εκτός από μια φορά στο παρελθόν που είχε κολλήσει ο μεταβολισμός μου και έβαζα συνέχεια βάρος χωρίς να τρώω υπερβολικά. Εκτός από εκείνη τη φορά, δεν έχω ποτέ μπει στη διαδικασία να κάνω κάτι extreme, έχω μάθει από μικρή να τα τρώω όλα και σε κανονικές ποσότητες με μια δόση πάντα αυτοπειθαρχίας. Να συμπληρώσω επίσης ότι όταν έχω χρόνο κάνω pilates και φλαμένγκο".

Η εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ "Black Out" θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00 από τον ΑΝΤ1. Το παιχνίδι καλεί τους παίχτες να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερούς τους φόβους… έξι παίκτες τη φορά δοκιμάζονται μέσα σε ένα ολοσκότεινο δωμάτιο και ο νικητής θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

 



 

Keywords
Τυχαία Θέματα