Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπερδεύτηκε λιγάκι

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη στην τελευταία της εμφάνιση δεν κατάφερε να μας εντυπωσιάσει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παρευρέθηκε στη Λάρισα στην

πρεμιέρα της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό» στην οποία πρωταγωνιστεί. Εκεί δεν την απολαύσαμε με designer's τουαλέτα σε κόκκινο χαλί, καθώς οι πρεμιέρες στην Ελλάδα δεν έχουν το budget του εξωτερικού, αλλά σε μια wannabe rock εμφάνιση που δεν κατάφερε να μας κερδίσει.

Η Κατερίνα, λοιπόν, φόρεσε ένα δερμάτινο κολάν, με ankle boots, ένα μαύρο t-shirt με μεγάλο print και ένα ριγέ πανωφόρι σε συνδυασμό με μια δερμάτινη clutch τσάντα. Δεν είναι πως δεν μας αρέσει ακριβώς, είναι που δεν έχει συνοχή. Πάει να γίνει λίγο rock με το κολάν, το δερμάτινο περιβραχιόνιο και το σκούρο μανικιούρ, λίγο girly με το πανωφόρι, ενώ το μακιγιάζ δεν υπακούει σε καμία τάση, αλλά στην ελληνική συνήθεια (σκούρα μάτια, ροζ κραγιόν, ροζ μάγουλα).

Θα την προτιμούσαμε με δερμάτινα ψηλοτάκουνα πιο κλειστά στους αστραγάλους για να την ψηλώνουν κι άλλο και αφού μάλλον rock αποτέλεσμα ήθελε, να αλλάξει το πανωφόρι που κάνει το πάνω μέρος του look πολύ φλύαρο με ένα σακάκι με έντονους ώμους και ένα oversized t-shirt. Όσο για το μακιγιάζ ένα σκούρο μελιτζανί κραγιόν θα έκανε τη δουλειά του μια χαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα