Γεωργία Σαμαρά vs Λίλα Μπακατσέλου: Ποια είναι η πιο καλοντυμένη και ποια κερδίζει στα σημεία;

07:31 5/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Πίσω από κάθε σύζυγο κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Στην περίπτωση των αρχηγών των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων, αυτό παίρνει σάρκα και οστά!

Η Γεωργία Σαμαρά και η Λίλα Μπακατσέλου είναι δυο γυναίκες που με διακριτικό στυλ στηρίζουν εδώ και χρόνια τους επιτυχημένους συζύγους τους.

Η Γεωργία Σαμαρά δεν είναι μία γυναίκα της διπλανής πόρτας. Είναι η κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Κρητικού, της βιομηχανίας Κύκνος. Θεωρείται belle femme της καλής κοινωνίας και αυτό το δείχνει με το αριστοκρατικό της στυλ. Ψηλή, αγέρωχη, πρότυπο ελληνικής ομορφιάς με όμορφα χαρακτηριστικά. Μακριά φορέματα, φλοράλ prints, νεανικά κοψίματα που τονίζουν τη σιλουέτα της χωρίς να την κάνουν προκλητική. Το αντίθετο! Με τις στιλιστικές της επιλογές η κ. Σαμαρά πρωταγωνιστεί πάντα στις εκδηλώσεις και στα κοσμικά events. Αδύνατο σημείο της εμφάνισης της είναι οι κομμώσεις της, που δεν αναδεικνύουν πάντα το στυλ της.

Βαθμός: 8/10



H Λίλα Μπακατσέλου βρίσκεται στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου από το 1975. Μαζί έχουν μία κόρη, την Ελβίνα. Η ίδια είναι κόρη γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, με πολιτική παράδοση. Η σύζυγος του Ευάγγελου Βενιζέλου κρατάει χαμηλούς τόνους και έχει ως προτεραιότητα την οικογένειά της. Είναι δικηγόρος και διατηρεί το δικό της γραφείο στην Θεσσαλονίκη, ενώ η δράση της σε σχέση με τον εθελοντισμό είναι αξιοσημείωτη. Για τις εμφανίσεις της η κυρία Μπακατσέλου βασίζεται σε κλασικούς κανόνες του στυλ, όπως, άλλωστε, συνηθίζεται και στον επαγγελματικό της χώρο. Πιστή οπαδός των basic χρωματικών αποχρώσεων, όπως το μαύρο, το λευκό και το γκρι, εμφανίζεται συχνά με φορέματα σε ίσια γραμμή που το μήκος τους φτάνει μέχρι το γόνατο, σακάκια, ζακέτες, και λιτά αξεσουάρ. Διατηρεί το μακιγιάζ της σε διακριτικούς τόνους, ενώ όσον αφορά το hairstyling της είναι πιστή στο μακρύ καρέ εδώ και πολλά χρόνια. Η παρουσία της, ενώ είναι αναμφισβήτητα κομψή, είναι ίσως υπερβολικά διακριτική- τόσο που αναρωτιόμαστε κατά πόσο αυτή γίνεται αισθητή.

Βαθμός: 6/10

Δυο γοητευτικές παρουσίες, αλλά μάλλον θα προτιμήσουμε την κ. Σαμαρά η οποία συνδυάζει τη δυναμική διάθεση με τις στιλιστικές μας προτιμήσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
lila bakatselou
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Queen.gr