Φυσικές συνταγές κατά της κυτταρίτιδας

00:02 2/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Αλλά και όλα τα μυστικά για αποτοξίνωση ενόψει καλοκαιριού, σας περιμένουν στα σεμινάρια της Neal's Yard Remedies 

Η βρετανική εταιρεία Neal's Yard Remedies είναι από τις πιο διάσημες στο χώρο των πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς, απόλυτα συνεπής σε κάθε βήμα της (από το 1981 που ιδρύθηκε) όσον αφορά στον σεβασμό στο περιβάλλον και την επιλογή των πιο εκλεκτών οργανικών υλών για τις συνθέσεις της. 

Εκτός, όμως, από την ενδιαφέρουσα γκάμα καλλυντικών που διαθέτει, η Neal's Yard Remedies διοργανώνει το τελευταίο διάστημα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια μέσα από τα οποία οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της μας μαθαίνουν πώς να φτιάχνουμε φυσικά καλλυντικά με τα χεράκια μας. Αυτό τον μήνα, θα τρέξουν δύο σεμινάρια γύρω από τους φυσικούς τρόπους αποτοξίνωσης που βελτιώνουν τη σιλουέτα και ανεβάζουν την ενέργεια, για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ανανεωμένη διάθεση.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Μαϊου (12.00-3.00 μ.μ.), το θέμα είναι «Αποτοξίνωση και Κυτταρίτιδα», όπου θα παρουσιαστούν φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, με χρήση βοτάνων, αιθέριων ελαίων και αντιοξειδωτικών τροφών. Το Σάββατο 19 Μαϊου (12.00-3.00 μ.μμ.), η θεματική ενότητα «Βρείτε τον τύπο της ζωητικότητάς σας» βασίζεται στο τεστ ζωτικότητας της αρωματοθεραπεύτριας Susan Curtis, η οποία έχει δημιουργήσει τέσσερις τύπους βασισμένους στα φυτά. Θα ανακαλύψτε σε ποιόν τύπο ανήκετε, θα μάθετε τα σημεία-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν, θα ενδυναμώσετε το πνεύμα και το σώμα σας με τη δύναμη των φυτών, της σωστής διατροφής και της άσκησης και θα γεμίσετε τις δεξαμενές σας με την ενέργεια που χρειάζεστε.

Info
Κόστος συμμετοχής: 30€/σεμινάριο
Για δηλώσεις συμμετοχής: ORGANIC BEAUTY, Αγ.Βαρβάρας 57, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6729158, [email protected] 

Keywords
Τυχαία Θέματα