Επιλέγοντας την σωστή ζακέτα!

Ο χειμώνας πλησιάζει και καιρός είναι να εφοδιαστούμε με ένα all time classic- τουλάχιστον!

Ο χειμώνας απαιτεί ζεστά ρούχα, και έχει σημάνει ήδη η ώρα που ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας έχει γίνει απαραίτητο. Η ζακέτα.  Αρκετές γυναίκες τις αποφεύγουν ιδίως στην φαρδιά τους εκδοχή θεωρώντας ίσως ότι θα χάσουν πόντους από την κομψότητα τους. Κι όμως αντί να σας 'χαντακώσει' η σωστή ζακέτα μπορεί να σας αναδείξει αρκεί να τη φορέσετε σωστά. Φερθείτε

έξυπνα διαλέγοντας τα κομμάτια που εφαρμόζουν στο σώμα χωρίς να σας ζορίζουν, να σας στενεύουν ή να σας ενοχλούν γενικότερα. Πάρτε ιδέες από τις οικονομικές και trendy ζακέτες που βρήκαμε στα Fullah Sugah και διαβάστε τα παρακάτω tips.

-Το γεγονός ότι προσθέτουν όγκο, βέβαια, μπορεί να το γυρίσετε υπέρ σας. Αν και ένα κορίτσι με πληθωρικό στήθος δεν θα σκεφτόταν ποτέ να φορέσει μία ζακέτα με  πλεξίδες και άλλα τέτοια, ωστόσο ένα κορίτσι με εφηβικό μπούστο σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί το διογκωτικό εφέ ενός τέτοιου κομματιού κλειστό.
-Συνδυασμένη με ένα σκούρο skinny παντελόνι ή κολάν και τακούνια, ένα φαρδύ κομμάτι λειτουργεί άψογα πάνω στο σωματότυπο-αχλάδι, ειδικά αν το μήκος του βρίσκεται στο ύψος των γοφών.
-Οι πιο μακριές και εφαρμοστές ζακέτες αποδεικνύονται πιο κολακευτικές πάνω σε ένα skinny σωματότυπο.
- Ρίγες και σχέδια σχέδια προσθέτουν πόντους, οπότε, φροντίστε να τους προσθέσουν εκεί που όντως χρειάζονται, για παράδειγμα  πάνω στο στήθος σε μια ζακέτα φορεμένη από ένα κορίτσι με μικροκαμωμένο διαμορφώνει sexy-chic μπούστο.
-Μην ξεχνάτε τις θηλυκές λεπτομέρειες που κολακεύουν. Το ντεκολτέ-bateau (χαμόγελο) ανοίγει τους ώμους, ενώ τα τρουά-καρ μανίκια αποκαλύπτουν λίγο δέρμα παραπάνω χωρίς να ξεπαγιάσετε, αλλά με το θαυματουργό αποτέλεσμα μιας πιο λεπτεπίλεπτης εντύπωσης της σιλουέτας.

*Μερικές ακόμη κολακευτικές ιδέες συνοψίζονται στα στενά κοντά ζακετάκια που κουμπώνουν κλειστά ψηλά στο λαιμό. Σε συνδυασμό με την λεπτομέρεια των τρουκς που αγαπάμε φέτος είναι ακαταμάχητες

*Το ίδιο ισχύει και για τα ζακετάκια με πέρλες ή δαντέλα στο γιακά που μπορούν να αναβαθμίσουν στο λεπτό το σύνολο μας

*Τέλος ζακέτες σε κόψιμο 'νυχτερίδα' κολακεύουν κάθε σωματότυπο χωρίς να τονίζουν αρνητικά σημεία της σιλουέτας μας ενώ μας προσφέρουν μία επιπλέον άισθηση ζεστασιάς!

Για να βρείτε το κοντινότερό σας κατάστημα Fullah Sugah καθώς και να ψωνισετε on-line κάντε κλικ εδώ www.fullahsugah.gr

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah

Στα Fullah Sugah βρήκαμε τα ωραιότερα booties στις καλύτερες τιμές!

Keywords
Τυχαία Θέματα