Δέσποινα Καμπούρη: «Δε ξέρω πότε θα παντρευτώ με τον πατέρα της κόρης μου»

Στην εκπομπή της Σοφίας Γκώσιου και της Ελένης Τσολάκη μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη και αναφέρθηκε στην κόρη της αλλά και στον σύντροφό της με μια δήλωση αίνιγμα. Αν και πολλά γράφτηκαν για χωρισμό μεταξύ τους στην απάντηση για το αν θα τον παντρευόταν ήταν αινιγματική.

Μια μοναδική συνέντευξη παραχώρησε στα «Κορίτσια για Σπίτι» του Μακεδονία TV η Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την καθημερινή της εκπομπή που προβάλλεται σε πολύ ανταγωνιστική ζώνη και καταφέρνει να έχει καλές επιδόσεις σε ένα κανάλι εναλλακτικό όπως είναι ο ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη

στην σχεδόν επτά  μηνών κόρη της, δήλωσε πως της έχει αλλάξει όλη της την ζωή και κατάφερε να χάσει εύκολα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Επίσης, ενώ σχεδιάζει τα βαφτίσια της κόρης της, μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον μπαμπά της κόρης της, Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε, παραδέχθηκε πως έχει ζητήσει από αρχισυντάκτες των περιοδικών να μη δημοσιεύσουν ποτέ το πρόσωπο του παιδιού της μιας και είναι προσωπικά δεδομένα.

Η Δέσποινα και από τον ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και της δημοσιογράφου μιας και εργάζεται σε μεγάλη εφημερίδα, καταφέρνει να είναι το ίδιο συνεπής και ενεργητική. Αυτό που δε της άρεσε ποτέ ήταν να είναι μέσα στο σπίτι της. Αν και πήρε ευκαιρίες τηλεοπτικές μπροστά από τις κάμερες, δεν μένει ήρεμη και ατάραχη και προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ και να βγάζει ειδήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα