Δεν θέλω να τον αποθαρρύνω αλλά ούτε να ξαναστείλω πρώτη εγώ

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γραμμα της αναγνώστριας

Τα Χριστούγεννα μου έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook. Μιλούσαμε κυρίως για τις σχολές μας (αυτός είναι στην ίδια σχολή με τις φίλες μου) και για το πού συχνάζω, αλλά τίποτα περισσότερο. Μερικές μέρες αργότερα πήρα την πρωτοβουλία να

του στείλω μήνυμα και μου ζήτησε να κανονίσουμε για καφέ. Του είπα «κάποια στιγμή», κι εκείνος απάντησε απλώς «ok!». Αργοτερα του ξαναεστειλα και μιλησαμε χαλαρα! με ρωτησε αν βγαινω καθολου, εγω του ειπα πως δεν βγαινω και τοσο συχνα. Οταν το ξανασκεφτηκα μετα καταλαβα πως μαλλον προσπαθουσε να μου το ξαναζητησει. Θέλω να τον συναντήσω, αλλά δεν θέλω να ξαναστείλω μήνυμα πρώτη εγώ. Επίσης δεν ξέρω αν πήρε την άρνησή μου για χυλόπιτα. Εσεις τι μου προτεινετε?

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι πολύ πιθανό όντως να τον αποθάρρυνες κάπως αν το είχε σκοπό αλλά ας εετάσουμε τα γεγονότα. Το θέμα είναι όμως ότι όλες τις συνομιλίες εσύ τις ξεκίνησες. Καλό θα ήταν να δεις αν εκείνος θα επιχειρούσε να σου στείλει πρώτος. Αν δηλαδή από μόνος του ενδιαφέρεται για σένα ή όχι. Αν σε σκέφτεται, αν του αρέσεις αν τον νοιάζει ή αν απλά είναι ό, τι κάτσει. Αν σου μιλάει δηλαδή και απλώς εξερευνεί τις πιθανότητές του επειδή ΕΣΥ ασχολείσαι. Μπορεί να ενδιαφέρεται απλά για την παρέα σου. Εφόσον του έχεις δείξει ότι ενδιαφέρεσαι και θες να του μιλάς - εάν έστω ανθρώπινα ή ερωτικά θέλει να σου μιλήσει θα το επιχειρήσει εκείνος - ασχέτως αν του είπες δεν βγαίνω πολύ. Στην τελική όντως σε ρώτησε αν βγαίνεις γενικά όχι αν θες να βγεις μαζί του.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.



Keywords
Τυχαία Θέματα