Αποκτήστε το σούπερ αθλητικό σώμα της Pink

Μια τραγουδίστρια με εντυπωσιακή γράμμωση σε όλο της το σώμα.

Η Pink είναι μια από τις τραγουδίστριες που θέλει να είναι συνέχεια στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι κοιλιακοί της, τα γυμνασμένα της χέρια, τα πόδια με τις απίστευτες γραμμώσεις... όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής και επώδυνης δουλειάς στα χέρια του personal trainer Gregory Joujon-Roche, Tι κάνει όμως η Pink και διατηρεί αυτό το απίστευτο αθλητικό κορμί;

Η ίδια λέει πως τρέχει κάθε μέρα

για μία τουλάχιστον ώρα. Ξεκινάει με χαλαρό jogging gia 20 λεπτά και αυξάνει ρυθμό που φτάνε σε σύνολο τη μία ώρα. Αυξάνει την αντοχή της και τη μυϊκή της δύναμη. Η yoga είναι μια ακόμη αγαπημένη της δραστηριότητα, την οποία εξασκεί επίσης καθημερινά. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γυμνάζεται όλο το σώμα και ταυτόχρονα να χαλαρώνει το πνεύμα. Πέρα από αυτά, είναι εθισμένη και στα extreme sports... κάνει bungee jumping, skydiving, ασχολείται με μηχανές. Με τον τρόπο αυτό κρατάει πάντα το σώμα της στην καλύτερη φυσική κατάσταση και την ίδια ώρα εκτονώνεται με τρόπο που τη διασκεδάζει.

Παράλληλα, η Pink τρώει 4-6 μικρά γεύματα για να κρατάει το μεταβολισμό της σε σωστά επίπεδα. Δεν στερείται μικρών απολαύσεων αλλά τις ισορροπεί με μπόλικο υγιεινό φαγητό.

Keywords
Τυχαία Θέματα