Από τις εξωσωματικές στην υιοθεσία. Ο Γολγοθάς μιας γυναίκας για την απόκτηση παιδιού. Μία συγκλονιστική συνέντευξη!

Η Μαρία Δέσποινα Αϊβατζίδου είναι 30 ετών. Ο άντρας της Δημήτρης, 38. Το ζευγάρι είναι οκτώ χρόνια μαζί. Ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή με σκοπό να δημιουργήσουν μια οικογένεια. Όμως η ζωή είχε διαφορετικά σχέδια γι' αυτούς...
Συνέντευξη στην Εύη Ματίεβιτς
Μέχρι και το σπίτι που αγόρασαν το έφτιαξαν με γνώμονα το πώς θα κινείται μέσα σε αυτό, ένα μωράκι, ένα παιδάκι που τόσο ονειρεύονταν. Οι δύο τους ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Η Μαρία- Δέσποινα, ένα «κακομαθημένο» παιδί, όπως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της. Υιοθετημένο παιδί που μεγάλωσε με πολύ αγάπη. Ταυτόχρονα είχε πάντα ό,τι ήθελε. Ιδιωτικά σχολεία, σπουδές στο εξωτερικό... Και οι γονείς της ήταν πάντα δίπλα της. Ο Δημήτρης από την άλλη, ήταν ένα παιδί που μεγάλωσε σε χωριό κι όταν γνωρίστηκαν ήταν άνεργος, που μόλις είχε χάσει και τον πατέρα του... Όμως την κέρδισε. Την κέρδισε με την ειλικρίνειά του.
Πότε παντρευτήκατε;
Τον Απρίλιο του 2010.
Πότε αποφασίσατε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα μωρό;
Είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια συνειδητά περίπου ένα χρόνο πριν τον γάμο. Αλλά πάντα είχαμε ελεύθερες επαφές. Εγώ έπαιρνα το ρίσκο. Από την αρχή της σχέσης έλεγα «εντάξει, αν προκύψει εγκυμοσύνη, θα τον παντρευτώ». Με ένοιαζε να είμαι μόνο εγώ καλά. Υπήρξα πολύ εγωίστρια στη ζωή μου. Και ο αντρούλης μου, μου έκανε όλα τα χατίρια αρκεί να με έβλεπε ευτυχισμένη. Τι γαϊδούρα που ήμουν... Ντρέπομαι και μόνο που τα θυμάμαι..

Keywords