Απίστευτο: Πωλήθηκε σε δημοπρασία κομμάτι από την γαμήλια τούρτα της Βασίλισσας Ελισάβετ!

23:19 1/3/2013 - Πηγή: Queen.gr

Ακόμα ένα αντικείμενο που σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια έγινε ανάρπαστο!

Οι Άγγλοι ως γνωστόν λατρεύουν την βασιλική οικογένεια και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή, από φωτογραφίες μέχρι και συλλεκτικά αντικείμενα. Οπότε δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι βγήκε σε δημοπρασία κομμάτι από την γαμήλια τούρτα της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο βασιλικός γάμος, της τότε Πριγκίπισσας Ελισάβετ έγινε το μακρινό

1947 ενώ το κομμάτι που διατηρήθηκε κατάφερε να πιάσει το ποσό των 560 λιρών σε διαδικτυακή δημοπρασία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι κομμάτι από την αντίστοιχη τούρτα του William και της Kate, χτύπησε πολύ μεγαλύτερο ποσό, καθώς κατάφερε να πωληθεί έναντι του ποσού των 1,917 λιρών!

Εκτός από το κομμάτι, το οποίο πραγματικά δεν θα θέλαμε να δοκιμάσουμε, δημοπρατήθηκε και ένα ευχαριστήριο τηλεγράφημα της πριγκίπισσας Diana σε δύο κοπέλες οι οποίες την είχαν συγχαρεί για τον αρραβώνα της με τον Πρίγκιπα Charles το 1981.

Πάντως, η σύγκριση ανάμεσα στις δύο τούρτες, εκείνη της Ελισάβετ και εκείνη του William είναι πραγματικά άνιση, μιας και η πρώτη ξεπερνά κατά πολύ τη δεύτερη τόσο σε μέγεθος όσο και σε χλιδή!

Keywords
Τυχαία Θέματα