Απίστευτο: 4χρονος με "Έκτη Αίσθηση" πρόβλεψε την αποβολή της μητέρα του και όχι μόνο

Μιλάει από 10 μηνών ενώ επικοινωνεί με τους νεκρούς παππούδες του

Ο Elijah είναι μόλις 4 ετών αλλά πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαρισματικό παιδί που με τις ικανότητές του...τρομάζεις. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του Heather Howell ο γιος της άρχισε να μιλά σε ηλικία 10 μηνών και είχε τη δυνατότητα να συνομιλεί με τους νεκρούς παππούδες του μάλιστα αυτές οι υπερφυσικές του ικανότητες επιβεβαιώθηκαν και από ειδικό.

Οι ικανότητές του πραγματικά θα σας εκπλήξουν. Όταν ήταν έγκυος η μητέρα του ο μικρός της είπε "μαμά, το μωρό πρόκειται να πάει στο Θεό". Ποια ήταν η αντίδρασή της μητέρα του;

"Μην το λες αυτό Elijah, δεν λένε τέτοια πράγματα". Ωστόσο όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της "Μετά από δυο ημέρες απέβαλα. Μου χάιδεψε την κοιλιά και μου είπε ότι όλα θα είναι εντάξει".

Αν αυτό σας φαίνεται ανατριχιαστικό σας έχουμε και καλύτερο μιας και λίγο αργότερα είπε στη μητέρα του ο μικρός "Μην ανησυχείς μαμά, θα κάνει δυο παιδιά και θα είναι αγόρια". Όπως εξομολογείται η μητέρα του, τότε σκέφθηκε ότι πρόκειται για μια βαθύτερη επιθυμία να έχει αδέλφια λίγους μήνες αργότερα όμως έμαθε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα αγόρια.

Αλήθεια εσείς που θα νιώθατε αν ξαφνικά το παιδί σας έμοιαζε με τον πρωταγωνιστή της "Έκτης Αίσθησης"; Γιατί εμένα μου ακούγεται κομματάκι τρομακτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα