Αδερφικός «καβγάς». Beyonce ή Solange είναι η Knowles της καρδιάς μας;

Όχι, τα διάσημα κορίτσια δεν τσακώνονται. Είναι πιο αγαπημένες από ποτέ, αλλά αυτό κάνει για εμάς πιο δύσκολο να διαλέξουμε την αγαπημένη μας Knowles.

Δύο αδερφές, δύο style icon, δύο pop star. Πως να διαλέξουμε με τόσες αρετές που έχει η καθεμία; Όπως και να το κάνουμε, όμως, κάθε φορά που τις κοιτάμε αναρωτιόμαστε ποια είναι η αγαπημένη μας. Πείτε τη δική σας άποψη

με ένα comment.

Beyonce Knowles
Η μεγάλη αδερφή και diva της οικογένειας που μόλις μερικές πριν έδωσε την performance της ζωής της στον τελικό του Super Bowl είναι ίσως η μεγαλύτερη pop star στον κόσμο και το ξέρει. Είναι μαμά, είναι cool, το κουνάει όπως καμία άλλη τραγουδιάρα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και το κοινό της παθαίνει παράκρουση στο όνομα της. Ελαττώματα μάλλον δεν έχει, αλλά προφανώς η ζωή της είναι αρκετά πιο συμβατική από της Solange.

Solange Knowles
Η πρώην mainstream βλαχοκοπέλα και μικρή αδερφή της Beyonce, είναι μία hipster μούσα που με τις σωστές συνεργασίες έχει καταφέρει να φέρει την pop σε νέα μονοπάτια (βλ. Dev Hynes), ενώ όλοι αποθεώνουν την αισθητική της και τις ενδυματολογικές επιλογές που την έχουν αναδείξει σε print master. Είναι uber cool όσο ποτέ δεν θα γίνει η αδερφή της με το συμβατικό lifestyle που ζει, αλλά πάντα θα υπολείπεται σε glam σε σχέση με την μεγάλη της αδερφή. Άντε τώρα να βρούμε ποια αγαπάμε περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα