The New York Times: αντιδράσεις για το νέο εξώφυλλο

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Τ» προκάλεσε τη δυσαρέσκεια ορισμένων αναγνωστών του.

Το τελευταίο τεύχος της 12 Μαΐου του περιοδικού «Τ» της εφημερίδας The New York Times προκάλεσε πάμπολλες αντιδράσεις στους αναγνώστες του. Ενώ, λοιπόν, τίποτα δεν δείχνει ασυνήθιστο σε αυτή την φωτογραφία της εικοσάχρονης Julia Nobis με την υπογραφή του Craig McDean, φαίνεται

πως μερικά μάτια δεν την εκτίμησαν γράφοντας επικριτικά σχόλια και χαρακτηρίζοντας τις φωτογραφίες πορνογραφικές και πως προωθούν την ανορεξία.

Νέες συζητήσεις ξεκίνησαν έτσι στους fashion κύκλους για την χρήση του photoshop, την ανορεξία, την επιλογή μοντέλων κ.ο.κ. και η editor-in-chief του «T» Deborah Νeedleman απάντησε στα σχόλια πριν το θέμα αποκτήσει μεγάλη διάσταση μέσα από το περιοδικό Times αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η Julia Nobis, είναι ένα εικοσάχρονο μοντέλο που σπουδάζει ιατρική. Την επιλέξαμε λόγω της δυναμικής της εμφάνισης και της προσωπικότητας που είναι ικανή να προβάλλει. Είναι αρκετά αδύνατη για τα γούστα μου, όπως και τα περισσότερα μοντέλα και σκέφτηκα να της προσθέσω λίγα κιλά με το Photoshop. Όμως, αποφάσισα πως αυτό είναι το σώμα της και θα ήθελα να το αφήσω έτσι. Η φωτογραφία στη μόδα περιλαμβάνει αρκετή φαντασία και παρόλο τις πόρπες, τις ζώνες και τα λουριά, η συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι πολύ μακριά ακόμα από το να χαρακτηριστεί bondage. Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» είναι σαφώς πιο τολμηρές από αυτήν τη φωτογραφία».

Keywords
Τυχαία Θέματα