Tα «Φιλαράκια» επανενώνονται: Δείτε το ξεκαρδιστικό video με τους Aniston, Cox και Perry

Ένα νοσταλγικό reunion της αγαπημένης σειράς!

Μπορεί να έχουν περάσει 10 περίπου χρόνια από τότε που μία από τις πιο δημοφιλείς και θρυλικές σειρές της τηλεόρασης, τα διάσημα Friends έριξαν οριστικά τίτλους τέλους, αλλά η μανία του κοινού και η αγάπη του για τη διάσημη παρέα, είναι ακόμα και σήμερα έντονη, κάνοντας οτιδήποτε αφορά τη σειρά αυτή, αυτομάτως πρώτο θέμα!

Έπειτα από την απογοήτευση των εκατομμυρίων φαν, λόγω της διάψευσης της μεταφοράς στον κινηματογράφο

των περιπετειών της διάσημης εξάδας, η Ellen DeGeneres αποφάσισε, με αφορμή την παρουσία της Jennifer Aniston, στο πλατό του show της, να κάνει ένα μίνι reunion της θρυλικής παρέας, γυρίζοντας ένα ξεκαρδιστικό σκετσάκι με τους τρεις από τους έξι Friends.

Oι Rachel Green (Jennifer Aniston), Monica Geller (Courteney Cox) και Chandler Bing (Matthew Perry) ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα υπέροχο, νοσταλγικό video με guest εμφανίσεις αυτές της Portia de Rossi και της ίδιας της παρουσίαστριας Ellen DeGeneres!

H Jennifer λοιπόν έχοντας άγχος για την εμφάνισή της στο show της Ellen πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του Matthew για να του ζητήσει συμβουλές. Εκεί βέβαια βρίσκεται και η Courteney με την οποία διατηρεί παράνομο δεσμό, όπως ακριβώς και στο σήριαλ. Δείτε το ξεκαρδιστικό video και γελάστε με την ψυχή σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα